Amazonin lihasten likistykseen

Parahin Walter! Kysymykseni on hieman outo ja ehkä vähän nolokin. Tilanteeni nimittäin on se, että vaikka tunnen edelleen voimakasta vetoa naiskehoa kohtaan ja vaikka tytöt baarista toisinaan matkaani lähtevätkin, olen pikkuhiljaa huomannut etteivät nämä tavalliset neidot enää minua kummemmin kiinnosta. Olen jo pitkään haaveillut vahvan naisen iskemisestä! Enkä siis tarkoita luonteeltaan tuimaa typyä, niitähän baarit ovat pullollaan, vaan oikeasti fyysisesti vahvaa ja lihaksikasta naista. Tämä haave vaan tuntuu olevan täysin mahdoton toteuttaa. Missä kaikki suomalaiset kehonrakentajamimmit käyvät, jos heitä ylipäätänsä on olemassa? Onko tavallisen sanavalmiin nuorukaisen täysin mahdoton lähestyä heitä vai onko minun joko: a) Ostettava menolippu Amazonin sademetsiin ja etsittävä oma soturittareni sieltä, tai b) Ryhdyttävä bodariksi ja vannottava pyhä vala käsi Ison-Arskan kirjallisuuden päällä saadakseni näiden naisten huomion?

  • Yksinäinen Daavid, 23 v mies

4 vastausta

Walter de Camp

19.10.2014 00:40

Minulla on kolkkoja uutisia sinulle, lihaksikkaista naisista unelmoiva, ah niin kovin Yksinäinen Daavid: Naisten perinteinen kehonrakennus on mennyt muodista, eikä naisten kansainvälisiä body building -kilpailuja enää järjestetä. Muotia ovat body fitness ja bikini fitness.Tässä http://www.fitlandia.fi/body-fitness-urheilulajina/ on selitetty sitä asiaa.

Niin, Daavid, on suuri vaara että jäät yksinäiseksi lihasfetisistiksi. Tämä lääkehoito saattaa kuitenkin auttaa: ryhdy Ison-Arskan kirjallisuuden asemesta lukemaan (kaiket yöt) kehonrakentamisesta ja body fitness sekä bikini fitness -treeneistä pitävien naisten blogeja ja yritä sieltä löytää oma Amazonisi.
http://www.blogilista.fi/avainsana/kehonrakennus
http://www.blogilista.fi/avainsana/bodyfitness
http://www.blogilista.fi/avainsana/bikinifitness

Solana Fitness Centerillä on lihaksikkaiden naisten kilpailutiimi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oijoijoi

19.10.2014 10:43

Kannattaa kokeilla amazon-puuma Kike Elomaata.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

reisiote

23.10.2014 13:36

Jos pystyt hieman tinkimään vaatimuksistasi, ei tilanteesi ole ihan niin huono kuin Walter väittää. Haluatko bodarityyppisen (rusketus, erottuvat lihakset, vähän rasvaa) naisen, vai riittääkö vain fyysisesti vahva nainen? Jos jälkimmäinen kelpaa, hakeudu jotenkin sellaisten lajien pariin, joissa edellytetään voimaa enemmän kuin kestävyyttä tai ketteryyttä. Parhaita ovat painonnosto, voimanosto ja yleisurheilun heittolajit, mutta skrodeja mimmejä löytyy myös mm. rugbyn, jenkkifudiksen, kovan kontaktin kamppailulajien (ainakin ne, jotka käyvät kilpailuissa) ja crossfitin (kilpailijat) parista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

24.10.2014 12:48

Reisiote, kiitos kommentistasi! Oleellisia ohjeita kysyjälle.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi