Lihan ja järjen taisto

Hei walter! onko miehen mahdollista tietää onko hän oikeasti kiinnostunut naisesta ennen seksin harrastamista tässä nykymaailmassa? Niin usein kiinnostus on lopahtanut heti kun lihallinen himo on tyydytetty, vaikka takana olisi muutamat treffit ja tiivistä yhteydenpitoa muutenkin. Onko kyse siis vain siitä, että kemiat eivät ole kohdanneet makuuhuoneessa vai onko järjenjuoksu ollut tiessään kun veri on ollut pakkautuneena toisessa päässä? Proaktiivisena toimenpiteenä olen ennen ensitreffejä pyrkinyt tyhjentämään tuntemukseni omakätisesti, mutta tuloksetta.

  • M255, 25 v mies

3 vastausta

Walter de Camp

12.2.2015 00:00

Ihailen proaktiivista valmistautumistasi ensitreffeille! Mutta elämä ei koostu pelkästään lihasta ja järjestä. Älä odota, että jonain päivänä pappi tai maistraatin virkaihminen tulisi sanomaan sinulle ja morsiamellesi, ja liikuttuneille lähiomaisillenne: "Täten julistan teidän järjen ja lihan liittonne solmituksi. Olette aviopari." Avioliitto ei ole järjen ja lihan yhteenliittymä, eivätkä tuntemasi onnelliset pariskunnat ole järjen ja lihan tasapainon löytäneitä onnekkaita. Yhtälöön kuuluu vielä kolmas tekijä, joka loistaa poissaolollaan sinun treffeilläsi: tunne. Sinun täytyy löytää nainen, joka herättää sinussa voimakkaita ihania tunteita: rakkautta, rakastumista, hullaantumista. Jos se tunne on molemminpuolinen, silloin syntyy pidempiaikainen suhde sinullekin. Se pääsi pyörälle paneva pellavapää voi olla ihan kulman takana.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Umenohana

22.2.2015 21:36

Jos kiinnostus naiseen loppuu ekaan petikertaan, niin syynähän ei voi mitenkään olla että joka ainoa köyrimäsi muija onkin paljastunut uskomattoman huonoksi panoksi? (Kuten eräs pornotuottaja totesi: "Jokainen tapaamani nainen uskoo olevansa järjettömän hyvä pano - ilman mitään muuta perustetta kuin oma fantasiansa itsestään.") Onhan toki siihen ettei _nainen_ millään sängyssä sytytä sitten se toinenkin ilmeinen selitys...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Roger-85

23.2.2015 13:53

Hei M255!

Tässä vastaa noin kymmenen parisuhteen ja seitsemän yhteenlasketun seurusteluvuoden kokemuksella varustettu, kohta kolmekymmentä ikävuotta täyttävä miehen...alku.

Järjenjuoksussasi tuskin on mitään vikaa, oli veresi sitten pakkautunut ylä- tai alapäähän.
Vanha sananlasku "Tie miehen sydämmeen vie vatsan kautta", pitänee kuitenkin jonkin osan totuudesta sisällään. Kehottaisin sinua näin kevään portilla suunnittelemaan rohkeampia treffi-kokonaisuuksia, kuten vaikka viikonloppu mökillä tai karkumatka eurooppaan. Silloin saat nauttia treffiseuraltasi kunnolla luonnollista vuorovaikutusta. Opitpahan ainakin tunnistamaan itsellesi sopivia luonnetyyppejä helpommin...

Tahdon myös tietää, miksi tavoittelet parisuhdetta, oletko pakon edessä? Itse olen huomannut sinkkuna kaipaavani läheisyyttä ja toivovani mukavaa tyttöystävää, mutta oppinut myöskin ettei treffaillessa/deittaillessa kannata katsella horisonttiin, etsien sitä rakkauden viimeistä satamaa.

Oma ratkaisuni sinkkuna, on ollut heittäytyä toimiviin tilanteisiin kuten: fuckbuddyt, ystävät etuuksilla ja viikonloppu-rakastajat. Nämä toimivat silloin - kun olet rehellinen ensin itsellesi ja sitten tilanteen mukaiselle kumppanillesi - joskin vaatimustaso sitä loppuelämän viimeistä rakkautta kohden jokseenkin nousee. En myöskään kiellä, etteikö näistä em. kumppaneista olisi omalla kohdallani kehkeytynyt myös nautinnollisia parisuhteita. Kunhan muistat, että pelisääntöjen päivittämisestä pitää laatia yhteinen sopimus mikäli päivität kevytmielisemmän suhteen vakavaan seikkailuun yhdessä.

Nauti täysin rinnoin siis alkavasta keväästä, äläkä masennu vaikka tyttöystävä-haaveesi toteutuminen kestäisi syksyyn asti, muista silti ehkäisy kaikkien ehdokkuuksien kanssa!

Hyvää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi