Malliura nousuun

Hei ihana Walter! Minä olen nainen jonka ulkonäkö poikkeaa keskimääräisestä kauneuskäsityksestä, ja olen siis ihan hyväksynyt itseni tälläisenä olentona, mutta haluaisin olla malli. Onko Suomessa mallitoimistoa tai instanssia joka ottaisi listoilleen marginaalihenkilöitä?

  • Ugly Model, 32 v nainen

4 vastausta

Walter de Camp

22.10.2014 16:44

Nykyisin malleina käytetään kaikenikäisiä, kaikenkokoisia (XL:ään asti) ja kaikenrotuisia tyttöjä ja naisia. Sinun ulkonäkösi poikkeavuus ei ole este, ei myöskään ikäsi. Sinun täytyy vain olla kuvauksellinen ja sinussa täytyy olla "jotakin". Mitä se "jotakin" on, sitä ei kukaan pysty yleisesti sanomaan. Alan ihmiset vain näkevät, onko sitä vai ei.

Melko monet mallitoimistot ottavat listoilleen keskimääräisestä kauneuskäsityksestä poikkeavia malleja. Mallitoimiston buukkaaja katsoo sinua (okei, hampaat on kunnossa, neljä raajaa on tallella, ei näytä alkoholistilta eikä huumeidenkäyttäjältä, eikä psykopaatilta) ja päättelee, oletko sinä kuvauksellinen ja onko sinussa "jotakin", vai ei. Jos hän ottaa sinut toimiston listoille, silloin tullaan vihdoin ja viimein ratkaisevaan kohtaan: ovatko mallitoimiston asiakkaat kiinnostuneita sinusta. Nimittäin jos asiakkaat eivät halua sinua, silloin mikään mitä olet siihen mennessä tehnyt ei hyödytä sinua hiukkaakaan. Neuvoisinkin sinua, dear Ugly Model, varomaan sellaisia mallitoimistoja, jotka rahastavat sinua roimalla kädellä siitä hyvästä, että ottavat sinusta valokuvia ja tekevät sinusta heille kansion. Voi olla, että he eivät usko sinun mahdollisuuksiisi. He haluavat vain rahasi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nessu

2.11.2014 23:03

Minullekin joskus Irc-galleriassa Eliten edustaja jätti yhteydenottopyynnön, vaikka olen ihan taviksen näköinen. Paistoi kyllä heti läpi yritys rahastaa kansion tekemisellä. Eräs tuttu tyttö tarttui tuollaiseen ja on kuvauttanut itseään moneen kertaan, sekä ravannut ties missä neitokisoissa ja jopa Miss Suomi -karsinnoissa, vaikka totta puhuen ilmehtii kuvissa todella omituisesti ja stailaus ollut vähän niin näin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi