Menossa sänkykauppaan

Miten leveä sängyn pitää vähintään olla, ettei vaikuttaisi seksiluuserilta? Ihan jo sänkykaupan myyjänkin silmissä?

  • Leveilenkö?, 26 v nainen

5 vastausta

Walter de Camp

15.1.2016 12:16

Ranskan suosituimman romaanikirjailijan Michel Houellebecqin suomentamattoman esikoisteoksen Extension du domain de la lutte (Kamppailun alueen laajentaminen; tai jotain sinne päin) päähenkilö, naisen puutteessa viruva vähän alle kolmekymppinen mies pohtii juuri samaa asiaa kuin sinä:

"Jos haluaa säilyttää hyvät välit huonekalukaupan myyjän kanssa, on pakko ostaa parisänky, tarvitsipa sitä tai ei ja olipa sille tilaa tai ei. Yhden hengen sängyn ostaja myöntää julkisesti, että hänellä ei ole seksielämää, eikä hän kuvittele sellaista saavansakaan lähiaikoina eikä kaukaisemmassakaan tulevaisuudessa (sängyt kestävät nykyisin pitkään, paljon yli takuuajan; sänky on viiden, kymmenen tai jopa kahdenkymmen vuoden asia; sänky on vakava investointi; sängyt kestävät keskimäärin pidempään kuin avioliitot, mikä on hyvin tiedossa). Myyntimiehen mielestä vain 160 senttimetrin sänky kannattaa ostaa; silloin sinulla oikeus hänen kunnioitukseensa ja huomaavaisuuteensa, jopa hieman tietäväiseen hymyynsä; sen hän suo vain 160 senttimetrin sängyn ostajalle."

Voit käyttää uutta sänkyäsi nelikymppiseksi asti. Sinulle voisi riittää 120 senttimetrin sänky. Siinä pystyy nuorempana nukkumaan ihan hyvin toisen ihmisen kanssa. Mutta sänkykaupan myyjän mielestä olet haaroistasi kuivettuva viiriäinen, joka lähestyy yksinäistä keski-ikää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seksiluuseri nro 2

14.1.2016 18:07

Anteeksi, jos olen liian suora, mutta mielestäni kysymyksesi on "luuseri"-tyyppinen, ei kapea sänky. Yövieraille voi antaa käyttöön vaikka ilmatäytteisen, esim. parisänkylevyisen väliaikaisvuoteen. Näin säästyy arvokasta tilaa usein pienessä asunnossa/makuuhuonessa. Voit laittaa someen kuvia kingsize-ilmasängystä ja tekstin: "Kuka tulee ekana testaamaan mun uuden, hienon, monikäyttöisen ja toivottavasti todella kestävän panopunkan?:)"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

180 cm vuode

22.1.2016 09:08

Siis hetkinen Seksiluuseri nro 2, miten tuo sinun ehdotuksesi käytännössä toimii? Kun esim. baarista raahaa yhden yön kaadon kotiin, hoidetaanko hommat siinä ilmapatjalla vai omalla (kapeammalla) sängyllä? Vai vedetäänkö vuoteet vierekkäin? Ilmapatjan täyttyminen myös kestää aika kauan, joten sitä odotellessa saattaa himo laatua. Vai laitetaanko panopatja jo valmiiksi ennen baariin lähtemistä? Ja entäs sitten, kun akti on ohi, niin kiitetäänkö yövierasta hoidosta ja vetäydytään omiin vuoteisiin nukkumaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

26.1.2016 01:24

Levyttä tärkeämpi on tukevuus. Aika monessa kaupan sängyssä on varsin heppoiset jalat ja toimivat hyvin niin kauan kuin niitä käytetän nukkumiseen ja nukkuja on yksin ja suunnilleen normaalipainoinen.

Tietysti jos naapureita ei ole niin joillekin natiseva ja huojuva 80 cm leveä sänky on ihan ok, mutta käytännössä parempi tosiaan pudottaa patja tai kaksi lattialle. 120 leveä on joskus jopa parempi kuin 2 x 80.

Niinkin voi käydä että rajallisen tilan vuoksi järkevä mitta on vaikkapa 140 cm, pienessä huoneessa 160 tai 180 voi olla epäkäytännöllinen ja taas isossa makkarissa tavallinen parisänkykin näyttää pieneltä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seksiluuseri nro 2

9.2.2016 18:16

180 cm vuode: Nimenomaan leveämmällä ja huomattavasti halvemmalla ilmapatjalla, jos esim. leikit yltyisivät rajuiksi tai sattuisi jokin muu vahinko, kuten oksennus. Kaksi hieman erikorkuista sänkyä voi antaa hyvän variaatiolisän joihinkin asentoihin, tosin tällöin on hyvä muistaa edellä kirjoitettu. Ainakin jonkinlainen suoja eritteitä varten on suositeltavaa. Unenlaadun kannalta erikseen nukkuminen on suositeltavampaa, lusikassa voidaan olla sitten hereillä. Jos ihmisten välillä on aitoa vetoa, ei se laannu muutamassa minuutissa mihinkään. "Esi"leikki kestää paljon pidempään kuin patjan täyttyminen. Rakastelun jälkeen ei tarvitse kiitellä, koska siinä jaetaan, eikä anneta ja oteta. Panopatjan valmiiksi asettaminen saattaa pelästyttää itseään arvostavan uuden tuttavuuden, eli se rajoittaa baarista kotiin tuotavien tuttavuuksien "laatutasoa".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi