Miksi lesbo on miehen paras kaveri?

Parahin Walter, olen reilut parikymppinen lesbiaani ja mieltäni on jo vuosia askarruttanut pieni mutta uskollinen heteromiesten joukko, joka haalii ystävänsä meikäläisten joukosta. Mistä siinä on kyse? Ovatko ko. äijät jonkinlainen faghagien vastapooli? Ja millä nimityksellä niitä tulisi kutsua?

  • Hämmentynyt, 26 v nainen

1 vastaus

Walter de Camp

10.6.2014 00:29

Nämä äijät todellakin ovat faghagien vastapooli, ja heistä voi käyttää nimitystä lesbro. Tämän nimen keksi amerikkalainen lesbo dj Honey Harris. Hän tarkoitti sillä lesbonaisia, jotka ystävystyvät ja kaveeraavat heteromiesten kanssa. Sanan paino oli ensimmäisellä tavulla LES. Melko pian nimi alkoi kuitenkin tarkoittaa heteromiehiä, jotka etsivät ystävikseen ja kavereikseen lesbonaisia. Tällöin sanan paino siirrettiin jälkimmäiselle tavulle BRO.

Yleisimmin heteromiehet kiinnostuvat lesbonaisista pokaamismielessä. He uskovat saavansa lesbon kanssaan sänkyyn. Heidän lesbofantasiassaan he kykenevät osoittamaan lesbolle munan ylivoimaisuuden, jolloin lesbosta tulee entinen lesbo. Nämä miehet eivät ole lesbroja.

Lesbro-tyyppiselle heteromiehelle lasbojen tapaaminen ja lesbojen kanssa bilettäminen on ihan oma juttunsa, joka poikkeaa heteronaisten ja heteromiesten kanssa seurustelusta. Lesbonaisella ja heteromiehellä on yhteinen halujen kohde: naiset. He voivat heittää naisista juttua seksiobjekteina. Heteromies voi lesbonaisen seurassa kommentoida ohi kulkevaa naista sanomalla "hyvä perse". Lesbo voi tyytyväisenä olla samaa mieltä. Samaa läppää mies ei voi heittää heteronaisen seurassa. Heteromies voi puhua hyvistä perseistä toisten heteromiesten kanssa, mutta silloin hänen pitää koko ajan pullistella machotyyliin. Lesbon seurassa heteromiehen ei tarvitse esittää machoa. Jos lesbonainen ja heteromies pääsevät hyvään keskinäiseen kemiaan, he voivat puhua naisista todella antoisalla ja hauskalla tavalla.

Suomessahan lesbrot eivät ole yleisiä. Sääli kyllä, ennakkoluulot puolin ja toisin ovat liian suuret.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi