Miksi vedän puoleeni turvallisuusalan miehiä?

Hei
Olen 23v, kaunis, fiksu ja urheilullinen nainen. Tajusin jokin aika sitten, että viimeisen vuoden aikana minuun tutustumaan halunneet miehet ovat järjestäen olleet palomiehiä, poliiseja, vartijoita ja sotilaita. Nämä eivät myöskään ole vaikuttaneet niiltä luotettavimmilta aviomiesainesmiehiltä, vaan playereilta. Mikä minussa, usein fiksun oloiseksi sanotussa naisessa vetää heitä puoleensa? Ja onko olemassa jotain samoja piirteitä, mikä näitä alan miehiä vetää puoleensa vai onko tämä sattumaa? Olen ennemmin ujo ja pidättyväinen, joten en usko, että minusta saa kuvaa iloittelevana, helppona pelinaisena. Tahtoisin löytää kunnon miehen!

  • n23, 23 v nainen

2 vastausta

Walter de Camp

2.6.2015 21:31

Tähän ei voi olla mitään muuta selitystä kuin se, että sinä olet käynyt useita kertoja sellaisessa ravintolassa, joka on näiden miesten kantapaikka. Poliisit ja palomiehet käyvät aina samoissa paikoissa. Niissä voi olla myös vartijoita ja sotilaita. Rikollisia niissä ei ole. Pollari- ja brankkarityyppisillä miehillä ei ole yhtenevää naismakua. He eivät kaikki jahtaa sinua. Vaihda ravintolaa, niin kylkeesi kiilautuu toisen sorttisia miehiä. Hyvällä tuurilla myös joku would-be-avioliittovakavikko.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

31.5.2015 08:54

Tällä pelureista pääsee eroon: ala kertomaan juttuja sukulaislapsistasi ja siitä miten söpöjä ne on. Ja ala höpöttelemään siitä mitä tahdot tulevaisuudessa (avioliitto, lapsia) ja kysy mielipidettä hyvästä lapsennimestä. Kerro kans miten olet katsellut lastenvaatteita kaupoista ja ole mahdollisimman tarkka. Vertaile vaippamerkkejä ;) Ja sano kans että et voisi ikinä harrastaa yhdenillan juttuja! Jos mies ei hätkähdä siitä kun puhut jälkikasvusta ja sekstaamisen odottamisesta, mies on todennäköisesti kunnollinen mies, jos siis kunnollinen mies on susta sellainen joka tahtoo perheen eikä satunnaisseksiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi