Missä ovat Pesäkarhujen tytöt?

Rakas Walter. Vaikka mistä olen etsinyt mutta en ole löytänyt, joten päätin kysyä itse mestarilta. Voisitko käyttää loistavaa tiedustelukykyäsi ja selvittää, mistä päin Poria voi bongata Pesäkarhujen tyttöjä? Muualtakin siis kuin pesis-stadionilta.

  • Epäonninen etsijä, 20 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

12.8.2014 23:07

Anteeksi vastauksen viivästyminen, keissi on sinänsä yksinkertainen. Toivoisinkin lisää juuri tällaisia helppoja kysymyksiä.

Urheilijat eivät vietä iltojaan baareissa. Pesäkarhujen tytöt käyvät usein lounaalla Café Steinerissa, Yrjönkatu 14. Siellä voit bongata heitä. Käy katsomassa pesisharjoituksia pesäpallostadionilla. Sinne on vapaa sisäänpääsy, mutta harjoitusaikataulu on salainen. Sinun täytyy siis käydä siellä muutaman kerran ja vähän kysellä, milloin naisjoukkkueen harkat ovat.

Juttelin sinun tapauksestasi naisten joukkueen päävalmentajan Sami Österlundin kanssa, ja hän lupasi, että jos otat yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan Inga Ärnforsiin, niin Inga järjestää sinulle fanitapaamisen joukkueen kanssa. Kelaa!!! Lähetä sähköpostia inga.arnfors@pesakarhut.fi.

Valitse ennen tapaamistasi suosikkityttösi, jonka kanssa etenkin juttelet. Susse? http://www.pesakarhut.fi/naiset/joukkue/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi