Mistä perhostutkijain mä löytäisin Helsingissä?

Olen juuri opinnot Helsingissä aloittanut nuori tyttönen. rakastan perhosia ja ensimmäisenä aikuistumisen tekona otin eilen selkääni perhostatuoinnin.

Kerro Walter, missä kokoontuvat Helsingissä perhostutkijat, jotta voin pyydystää yhden haaviini, kesyttää hänet ja pyytää määrittelemään selkääni piirretyn lajin?

  • Perhostyttö, 18 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

3.9.2015 16:52

Hangon kaatopaikalla - kun on lämmin kaakkoinen ilmavirtaus. Syyskuu on vielä hyvää perhosaikaa, jos vain sää on suopea.

Silti en sinuna ostaisi summamutikassa pilettiä Hangon bussiin tsekkaamatta ensin Facebookista sivustoa nimeltään Suomen perhoset. Sieltä saat ajankohtaista tietoa hyvännäköisten haavimiesten liikkeistä, etkä ajaudu yppösen yksin haisevalle kaatopaikalle butterfly noir -tunnelmissa kyselemään elämän tarkoitusta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Risto

13.9.2015 00:32

Meitä on Suomessa yli 2000 alan harrastajaa, joka lähtöön. Osa järjestäytynyt, Suomen Perhostutkijain Seurassa lienee jo yli 1000 jäsentä. Osa harrastaa kotimaan lajistoa, itselläni se on globaali harrastus. Hyvä syy matkustaa ympäri maailman, monta kertaa vuodessa. Tottakai opastamme mielellämme alasta kiinnostuneita kaikin tavoin. FB:ssa on useitakin sivustoja ja kontakteja.

Terv. Risto Haverinen

perhospoika

14.9.2015 22:37

Hei perhostyttö!

Walter on oikeilla jäljillä, sillä Hangosta haavimiesten bongaaminen kyllä vielä syksyllä onnistuu, mutta ei ehkä ihan noilla vinkeillä kuitenkaan. Minä voin kertoa paremmat neuvot siihen miten se onnistuu. Mutta ei sinun Hankoon asti tarvitse lähteä, koska tällainen melko söpö ja kiva nuori haavimies kirmaa vapaana Helsingissäkin. Ja Helsingissä perhostutkijat kokoontuvat toisinaan Tieteiden talolla, mutta niissä kokoontumisissa läsnäolijoiden ikäjakauma painottuu vahvasti noin 50 ja 80 vuoden väliin.
perhospoika@gmail.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi