Miten baarimikko isketään?

Arvoisa herra de Camp, tarvitsemme ystävieni kanssa kipeästi apuanne. Helsinki tuntuu kuhisevan enenevissä määrin toinen toistaan komeampia ja coolimpia baarimikkoja, joiden trendikkäät viikset, nahkaiset essut ja kekseliäät drinkinrakennustaidot saavat pöksymme tutisemaan. Ongelmana on, että mikot vaikuttavat niin cooleilta, ettemme uskalla lähestyä heitä. Miten drinkkimestarin kanssa pääsee juttusille? Kannattaako juomataitoja opiskella itsekin, jotta keksisi jotakin puhuttavaa vai esittää avutonta ja pyytää herra opettamaan? Tarkennettakoon, ettemme ole kiinnostuneita iänikuista Lapparia hanasta laskevista mikoista. Kiinnostuksemme lepää drinkkibaarien hoteissa miksologeissa. Kiitokset jo etukäteen, arvoisa herra de Camp!

  • Tiskillä notkuja, 28 v nainen

1 vastaus

Walter de Camp

26.4.2016 16:01

Menkää koko tyttöporukka johonkin baariin vähän rauhallisempana iltana ja esittäkää coolille baarimikolle, että te haluaisitte järjestää kotona antiikin Rooman tyyliset orgiat. Voisiko hän tulla sinne miksaamaan drinkkejä pukeutuneena pelkkään nahkaessuun? Tällöin hän luultavasti kiinnostuu ja kysyy, paljonko sinne tulisi ihmisiä. Viittaatte toisiinne ja sanotte, että vain te. Siis vain te naiset ja hän nahkaessussa! Jos hän ei noin vain suostu, sinä ehdotat hänelle tapaamista jonain päivänä, jotta voitte keskustella asiasta.

Toinen mahdollisuus. Sinä olet tiskillä yksin ja avaudut miksologille. Haluaisit järjestää kotonasi juhlat itsellesi, mutta tarvitset niihin baarimestarin tekemään drinkkejä. Miten isot kutsut ne ovat, hän kysyy. "Vain minä."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi