Miten viestitän naiselle, ettei seksi kiinnosta?

Rakas Walter. Olen vilpitön sinkkumies. Vaikuttaa siltä, että tehdessäni tuttavuutta naishenkilön kanssa, hän luulee minun haluavan lähinnä seksiä, vaikka näin ei olisikaan. Miten viestitän naiselle, etten ole automaattisesti kiinnostunut seksistä tämän kanssa, olematta kuitenkaan epäkohtelias? En haluaisi, että minut tuomitaan epäonnistuneeksi pelimieheksi aivan syyttä.

  • syytönsinkku, 25 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

12.6.2015 16:25

Sinun kannattaa ensinnäkin oivaltaa, että mitä ikinä sanotkaan tai teetkään, niin sinä et voi saada naista ymmärtämään tätä asiaa samalla tavalla kuin sinä. Tämä on nimenomaan niitä tilanteita, joissa Mars ja Venus eivät kohtaa. Naiset nimittäin toivovat, että he herättäisivät miehissä seksuaalisia haluja, sanoivatpa feministit mitä hyvänsä. Jos sinä alat "kohteliaasti" viestittää, että sinä et "automaattisesti" halua ryhtyä panemaan ja pälä pälä ja ummet ja lammet, niin ainut mitä nainen silloin ajattelee on, että kummassa on vika, sinussa vai hänessä. Nainen ajautuu kriisiin. Hän pitää todennäköisenä, että vika on sinussa, mutta hän ei ole varma. Onko hänessä jotain vikaa, hän pohtii. Se kalvaa häntä. Jos te ette lainkaan päädy sänkyyn, nainen pähkäilee asiaa toisinaan vielä vuosien kuluttua.

Niinpä on parasta, että et tee yhtään mitään tämän asian "selvittämiseksi". Sitä juttua kun ei pysty selvittämään. Olet vain ystävällinen, kiinnostunut hänen seurastaan, juttelet mukavasti, mutta et tee elettäkään päästäksesi pukille. Naisen mielenrauha horjuu, mutta se ei ole sinun ongelmasi. Sitten nainen saattaa alkaa tivaamaan sinulta syytä, miksi et ole kiinnostunut seksistä hänen kanssaan. Silloin tietenkin olet pulassa. Kysy silloin häneltä, että minkä kumman takia sinun pitäisi koko ajan panna kaikkea mikä liikkuu. Ja valmistaudu pakenemaan, jos nainen jatkaa seksin tivaamista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi