Nerd-crush

Arvon tri de Camp.

Olet todennäköisesti saanut saman kysymyksen miljoonaan kertaan mutta koska olen tässä bittimaailmassa täysi juntti, on pakko kysyä apua. Kuinka kuuluu toimia kun täysin vahingossa törmää some-yhteisössä naiseen johon epähuomiossa menee ihastumaan pelkästään muutaman kuvan ja postauksen perusteella? Normiläähättäjähän kaivelisi esiin uhrinsa kantapaikat, harrastukset jne. ihan vaan siltä varalta että mukavahingossa voisi luontevasti törmätä ko. prinsessaan mutta tässä tapauksessa edellä mainittu naaras asustaa yli puolen tuhannen kilsan päässä joten tuo mahdollisuus taitaa olla taputeltu.

Pähkinänkuoressa, ONKO YLIPÄÄTÄÄN MAHDOLLISTA osoittaa mielenkiintoa tätä päähänpinttymääni kohtaa ilman että vaikutan ihan helvetin creepyltä :) ?

Kiitos. Anteeksi. Mukavaa kevättä.

  • Minustako Stalkkeri?, 41 v mies

5 vastausta

Walter de Camp

8.3.2014 19:34

Sinä voit ottaa yhteyttä häneen tai kehen tahansa ihmiseen vaikuttamatta helvetin creepyltä. Ihmiset ottavat yhteyttä toisiinsa. Oleellista vain on, että teet sen sivistyneesti. Lähde siitä, että netin jumala on antanut sinulle mahdollisuuden lähettää hänelle yksi viesti. Jos siihen ei vastata tai sinut torjutaan, pelisi on pelattu. Muotoile siis viestisi hyvin.

Ehdotan seuraavaa taktiikkaa: Lähetä hänelle viesti, jossa kerrot mukavin sanakääntein sen enempiä itseäsi kuvailematta nimesi ja missä asut. Et selitä, että "olen sporttinen Pate Mustajärveltä", vaan "olen Pate Juntunen Mustajärveltä. hei!" Sitten kerrot, että olet tulossa maaliskuun loppupuolella sille paikkakunnalle, jossa hän asuu, ja kysyt, lähtisikö hän kanssasi illalliselle.

Miehet matkustavat pitkiä matkoja naisen luo. Reilut 500 kilsaa naisen takia on miehelle normitaival. Se on Miehen Elämää, ei sen enempää.

Tällä tavalla pystyt hyödyntämään erästä vakavaa puutostilaa, joka vaivaa lähes kaikkia naisia (heidän itse sitä tiedostamatta.) Naisilla nimittäin on "miesten esittämien illalliskutsujen -puutostila." Jokainen nainen tajuaa sen heti, kun joku mies pyytää häntä kanssaan illalliselle.

Älä selitä lainkaan syytä illalliskutsuusi. Salaperäisyys kiihottaa naisia. Onko kyse siitä, että tuo mies vain kaipaa paikkakuntaopasta vai onko tuo mies ihastunut minuun. Naisen on pakko saada se selville, joten hän hyväksyy kutsusi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minustako Stalkkeri

10.3.2014 15:51

Kiitos Sir,
ongelmahan tässä on vaan se että kun ei tiedä edes, onko vastapuoli vapaa vai varattu eikä tietenkään tahtois loukata ketään häiriköimällä varattua ihimistä / aiheuttaa mitään draamaa toisten parisuhteisiin. Äh.

Kat28

14.3.2014 22:06

Uskallan naisena kyseenalaistaa Walterin neuvon. Tietenkin riippuu naisesta, mutta itse jättäisin hyvin äkkiä vastaamatta Walterin ehdottamaan viestiin ja kyllä, pitäisin sinua creepynä. Itse toivoisin että minua lähestyttäisi yksinkertaisella "moikka, törmäsin profiiliisi ja vaikutat mukavalta ihmiseltä. En tiedä seurusteletko onnellisesti tai oletko naimisissa mutta mikäli et niin olisi kiva tutustua paremmin." Ei sen kummempaa. Tämän jälkeen nainen todennäköisesti katsoo kuvasi/profiilisi läpi ja mikäli miellytät, vastaa hän viestiisi. Mikäli jokin profiilissasi ei miellytä, jättää hän vastaamatta ja voit todeta että olitte selkeästi liian erilaisia ja siirtyä eteenpäin. Onnea!! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minustako Stalkkeri

16.3.2014 01:16

Kiitos Kat28, tuo kuulosti ja vähän tervehenkisemmältä :). Nyt ei tarvitse kun kerätä helvetisti rohkeutta :)

Chocobo91

11.6.2014 17:36

Eiköhän se ole ihmisestä kiinni, mikä toimii, vai toimiiko mikään... Minä olen saanut sen verran yhteydenottoja miehiltä että ohitan jo "automaatilla" Kat28 tyyppiset viestit; en siksi, että niissä olisi mitään pahaa, vaan siksi, että "olen jo nähnyt mihin se johtaa". Henk. koht. pidin Walterin ehdotuksesta, mutta niin se vain on että me naiset ollaan yksilöitä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi