Oja vai allikko

Heippa Walter. Olen kolmeakymppiä lähentelevä pääkaupunkilaistytsy, joka jokin aika sitten tapaillessaan miehiä huomasi joutuvansa aina kynnysmatoksi: minua hyväksikäytettiin, huijattiin ja kaikin tavoin kohdeltiin yhdentekevänä. Kaikki johtui ilmeisesti siitä, että olin oma itseni: kiltti, rehti ja ystävällinen. Niinpä eräs ystävätär (miestennielijä) tuli hätiin ja antoi minulle käteen Säännöt-nimisen opuksen, jossa lyhyesti ilmaistuna neuvotaan, miten leikitään vaikeasti tavoiteltavaa. Naureskeltuani aikani kuitenkin luin kirjan ja kokeilin sen neuvoja. Uskomatonta kyllä, ne toimivat kuin tauti. Nyt kun käyttäydyn narttumaisesti, miehet juoksevat perässäni ja roikkuvat minussa. Pelien pelaamiseni herättää heissä kuitenkin myös (ymmärrettävästi) kiukkua ja kostonhimoa - silti he jatkavat jahtaamistani. Ongelma on, että alan tuntea itseni aikamoiseksi k-pääksi, ja haluaisin lopettaa. Kuitenkaan paluu kynnysmatoksi ei houkuttele. Kerro please Walter, onko syöjättären ja kiltin tossukan välillä jokin kultainen keskitie, ja jos on, miten sitä kuljetaan?

  • EveWhiteEveBlack, nainen

2 vastausta

Walter de Camp

5.11.2014 13:06

Kaikkien maailman naisten ei ole pakko käyttäytyä narttumaisesti selviytyäkseen miesten kanssa. Kultainen keskitie on olemassa. EveWhiteEveBlack, on hienoa, että olet kiltti, rehti ja ystävällinen ihminen. Älä luovu noista ominaisuuksistasi sodassa eikä rauhassa. Sinun täytyy vain ryydittää noita kolmea loisto-ominaisuuttasi muutamalla lisämausteella. Kehitä itsellesi vahva omanarvontunto. Et saa antautua jatkuvasti miesten hyväksikäytettäväksi, huijattavaksi ja yhdentekevänä kohdeltavaksi. Omanarvontuntoa peliin! Tossukkapäivät ovat ohi!

Älä lähde miesten kanssa sänkyyn suinpäin. Yhden yön suhteissa on aina vaikea tietää, miten toinen käyttäytyy. Yritä ensin selvittää itsellesi, onko mies hyvä tyyppi vai ei. Etsi akanamiesten joukosta jyvämies. Se että olet hieman vaikeammin valloitettavissa ei tee sinusta narttumaista. Nainenhan on yleensä se, joka tekee valinnan. Ennen kuin valitset jonkun miehen sänkyyn lähtemisen, kysy itseltäsi, onko hän sinun arvoisesi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

4.11.2014 23:19

Mä luin hieman siitä, millainen kirja tuo "Säännöt" on, ja siinä siis annetaan miehen tehdä aloite, ja itse asettaa rajat kommunikaatiolle, pitää sähköpostit lyhyinä, odottaa hieman ennen kuin vastaa miehen viesteihin (eli antaa miehen hieman odottaa) ja muutenkin tehdä selväksi, ettei ole itsestäänselvä, eli koko tuo ajatus hyvin perinteistä deittailutoimintaa. Mies tahtoo usein jahdata, ja tuossa ruokitaan miehen metsästysvaistoa. Heti kun toista pidetään itsestäänselvänä, mielenkiinto lopahtaa. Itsellänikin deittailu muuttui paljon parempaan suuntaan, kun aloin leikkimään hieman vaikeasti tavoiteltavaa, mutta en liian. Sitten vain piti karsia kusipäät pois ja tapasin kunnollisen miehen. Kun suhde on HYVIN vakaalla pohjalla, ei odotuttamista enää tarvita, tai sellainen saattaa jopa suututtaa toista.

Kun tapaat miehen joka on kunnollinen, katso mitä annettavaa hänellä on. Onko hän fiksu, kohtelias, antelias ja hauskaa seuraa ja muutenkin sellainen, jonka tahdot elämänkumppaniksesi? Jos on, vähennä Säännöt-toimintaasi vähitellen. Aseta kuitenkin rajat ja pidä niistä kiinni, eli älä alistu kynnysmatoksi. Jos hän alkaa kohdella sinua itsestäänselvänä tai huonosti, ota Säännöt taas käyttöön. Jos hän ei siitä tokene ja ala käyttäytymään paremmin, "jätä se sika".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi