Ongelmia mieheni kanssa

Hei Walter! Minulla on siis pieni ongelma mieheni kanssa. Olemme seurustelleet liki kolme vuotta ja olemme erittäin onnellisia. Mieheni on huomaavainen, rakastava ja kaikinpuolin täydellinen, on vain yksi pikku mutta: Hän ei suostu kimppakivaan. Olen ehdotellut pitkin vuosia vaikka minkänäköisellä kokoonpanolla, mutta hän ei vain innostu. Ei edes siihen klassiseen joka-miehen-unelmaan nimeltä 2n1m, joka erinäisistä syistä olisi minunkin lempparini. Muuten seksielämämme on hyvin upeaa ja kokeilunhaluista, mutta miksi tämä ehdotus ei ota tuulta alleen? Mitä siis teen, oi Walter! Eikö miestäni kiinnosta muiden naisten paneskelu? Olen huolestunut.

  • panetus on kova, 20 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

5.8.2014 13:12

Hei Panetus on kova! Kaikkein todennäköisintä on, että miehesi ei halua jakaa sinua kenenkään toisen ihmisen kanssa. Se voi tuntua sinusta oudolta. Sinähän rakastelisit "vain" toisen naisen kanssa, ei toisen miehen kanssa, ja oma miehesi saisi olla paikalla ja katsella ja pökkiä teitä kumpaakin. Mutta outoa tai ei, hän haluaa sinun lempivän vain hänen kanssaan. Hän haluaa, että sinä olet seksiriippuvainen hänestä. Ehdota hänelle, että menisitte jonain iltana käymään Villi-Iran seksiklubilla. http://www.city.fi/suhteet/de+campin+isku+seksikemuihin/3845 Sovitte etukäteen, että rakastelette siellä vain keskenänne. Jos hän suostuu, ja näkee siellä kaikenlaista sutinaa, hän saattaa myöhemmin altistua sinun kimppaehdotuksillesi ja saat katkaistuksi "kaikinpuolin täydellisen" miehesi moraalisen selkärangan ja sysätyksi hänet irstailun liukurataan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

7.8.2014 23:37

Jos miehesi ei suostu Walterin ehdottamasta toiminnasta huolimatta, hyväksy se että miehesi on monogaaminen. Vaikka monet miehet väittävät toista, on valtavasti miehiä jotka eivät voisi olla muiden naisten kuin oman rakkaansa kanssa. Voitko hankkia dildon ja keholle pursoteltavaa suklaakastiketta ja leikkiä niillä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

25.8.2014 03:36

Tuo on vähän sellainen juttu, että siitä joko tykkää tai ei. Kokeilleena ei ole enää mitään kiinnostusta. Se on, kuten muukin seksi, aika kaukana niistä pornon meille tarjoamista mielikuvista ja toimiakseen vaatii uskomattoman flown koko porukan kesken. Jos sitä flowta ei ole, se on pelkkää säätämistä ja arpomista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi