Onko Suomessa enää PUA-genreä?

Kaveri kuului aikanaan pelimiesyhteisöön, jotain 10 - vuotta sitten. Itse luin joskus Pelimiehen Käsikirjaa ja Niilon Pelimiestä.

Onko genreä enää?

  • Olli31, 31 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

12.2.2017 11:28

PUA-jengin keskeinen hahmo Neil Strauss meni naimisiin elokuussa 2013 168-senttisen, B-kuppisen värjätyn blondin Ingrid De La O:n kanssa. Ennen häitä Neil järjesti entisen PUA-persoonansa hautajaisjuhlat. Vuonna 2015 Neil ja Ingrid saivat lapsen ja samana vuonna ilmestyi Neililtä kirja, jossa hän käsittelee parisuhdeongelmiaan koko elämänsä ajalta. PUA on kuollut. Eläköön häntäheikit.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zzz-top

13.2.2017 17:46

Pelimies -ajattelu melkein pilasi yhden miespolven naisensaantimahdollisuudet. Täällä vaeltaa legioonittain 35-ja-risat -miehiä, jotka joko pilaavat mahdollisuutensa yrittämällä ilta toisensa jälkeen pelimiestyyliä tai eivät uskalla ottaa kontaktia, koska ymmärtävät etteivät hallitse lajia. Wannabe pelimies on kuin kolmosdivarin jääkiekkoilija, joka luulee että ainoa tyylikäs tapa tehdä maali on ilmaveivi. Ja katsojien tuskailusta ynnä valmentajien raivosta huolimatta yrittää livauttaa kiekon maalivahdin selän taakse, mutta epäonnistuu kerta toisensa jälkeen. Siitä huolimatta tämä peluri luistelee jäähyaitioon itsekseen hihitellen. Mutta vaikka ilmaveivi onnistuisikin, ei suomalainen nainen halua, että hänen taakseen tehdään maali, edes verbaalisesti. Nainen toivoo rusettiluistelua käsi kädessä ja kuuman kaakaon juomista yhteisellä vaihtopenkillä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi