Ovatko poliitikkonaiset helppoja?

Kaikki poliitikot ovat tyhmiä ja joko eliitti huijaa heitä ajamaan pankkiirien agendaa täysin jujuttamalla heitä kuusi nolla, käyttämällä esimerkiksi vapaamuurilooseja hyväkseen tai sitten poliitikot ovat vaan myyneet sielunsa arvovallasta, asemasta tai selkeästä setelistä.

Kun siis poliitikoilla ei ole selkärankaa ollenkaan, niin sitten tulee mieleen, että varmaan seksin suhteenkin he ovat valmiita myymään periaatteensa pilkkahintaan tai sitten antamaan ilmaiseksi sille joka pyytää.

Onko siis näin?

Ovatko naispoliitikot helppoja siinä missä mies poliitikot tyhmiä?

Varisluodon Weikko

  • Varisluodon Weikko, 69 v nainen

2 vastausta

havujaperkele

22.11.2015 22:21

Poliitikot eivät ole ns. yhdestä puusta veistettyjä. Yleisesti ottaen poliitikot ovat helposti innostuvia, hypersosiaalisia ja pyrkivät miellyttämään lähiympäristöään. Menestyvät poliitikot ovat samalla johtajia, jotka pistävät tiiminsä sekä puolueosastonsa rullaamaan. Mies- ja naispoliitikot ovat kuitenkin varsin erilaisia. Kun miehillä tuntuu ajatteluelin olevan jossain tekstiviestien lähetyslaitteen eteläpuolella ja yöelämästä löytyy skandaaleja toisensa perään, on naisilla asia toisin. Naispolitiikko on yleensä yhden miehen nainen, joka pyrkii pitämään kotipesän kunnossa viimeiseen asti. Mutta kotona myös totellaan sitä naista. Naispolitiikko tilittää siitä ainoasta nuoruusvuosiensa erosta kaikissa naistenlehdissä. Eli naispolitiikko on melkein mahdotonta riistaa. Jos sellaisen haluaa, pitää tunkea kokoomuksen puolueristeilylle ja yrittää sieltä löytää lupaava eduskunta-avustaja. Joka laittaa miehensä hellan ja nyrkin väliin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

24.11.2015 02:30

Yhdyn edelliseen puhujaan. Kannatan hänen ehdottamaansa toimintasuunnitelmaa. Ehdotan, että suunnitelman toteuttaminen annetaan Varisluodon Weikon tehtäväksi.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi