Parfyymien sperma-ainesosa

Parahin Walter. Keitä ovat ne onnekkaat herrasmiehet, jotka luovuttavat naisten parfyymien arvokkaana ekstraktina tunnetun siemennesteen? Missä tämän tyyppistä tavaraa tuotetaan? Miten sperman tasalaatuisuus voidaan taata? Eivät kai muotisuunnittelijamiehet henk.koht. takaa tuoksuaan? Suomella olisi hyvät edellytykset toimialalle. Eli kuka ostaa meidän satsit?

  • P.M.S., 25 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

8.5.2016 21:12

Hyvät käteenvetäjäveljet! Kukaan ei osta meidän suomalaisten miesten satseja, joten meidän on itse spermattava suomalaisten naisten parfyymit. Toimikaamme näin:

Vetäkäämme rivakasti käteen silloin kun naisystävämme ei ole kotona, mutta hänen parfyymipullonsa on. Kannattaa laukaista satsi ensin omalle kämmenelle (okei, jonkin verran singahtaa ohikin.) Kaatakaamme sitten liemi kämmeneltä ruokalusikkaan. Ruokalusikka laitetaan varovasti pöydälle. Avataan naisystävän parfyymipullo ja lirautetaan ruokalusikasta muutama tukeva tippa pulloon. Suljetaan naisystävän parfyymipullo, ravistetaan kunnolla, ja laitetaan pullo takaisin sinne, mihin hän oli sen jättänyt.

Katsellaan tyytyväisenä, kun naisystävä suihkauttelee spermattua parfyymia kaulalleen.

Käteenvetäjäveljet! Tämän me olemme velkaa suomalaisille naisille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi