pihtaako vai ei?

Olen harrastanut puhelin- ja nettiseksiä yhden ja saman naimisissa olevan miehen kanssa lähes viikotrsin viimeisen vuoden aikana ja kumpikin on nauttinut siitä. Mies asuu työviikon samalla paikkakunnalla kuin minä, mutta menee viikonlopuiksi vaimon viereen, eikä ole sanojensa mukaan harrastanut liveseksiä kuin vaimonsa kanssa (ei ole siis pettänyt vaimoaan). Mutta nyt mulle ei enää riitä tämä virtuaalisekstailu, vaan tahtoisin saada juuri tältä yhdeltä mieheltä munaa mekkoon. Olen pyytänyt miestä kahville, syömään ja saunomaan, vastaukseksi olen pari kertaa saanut " joojoo", mutta koskaan ei ole toiveeni ole toteutunut. Joten toivonko ja haaveilenko turhaan liveseksiä tämän miehen kanssa? Vai pitääkö miehelle sanoa suoraan, että tuu naimaan mua nythetivälittömäsi? Jos kerran saisin, niin aivan sama vaikka mies juoksisi vaimon selän taakse piiloon loppuelämäksi, kunhan kerran kävisi köyrimässä minua.

  • munan tarpeessa, 40 v nainen

5 vastausta

Walter de Camp

9.7.2014 13:39

Rakas munan tarpeessa, kiitos avoimesta tilannekatsauksestasi. Sinä joudut todennäköisesti kitumaan loputtomiin liveseksin puutteessa, jos rakennat toiveesi tämän miehen varaan. Hän on psyykannut itsensä ajattelemaan, että hän on uskollinen vaimolleen, jos hän ei harrasta liveseksiä muiden naisten kanssa. Hän voi mielestään harrastaa viikottain puhelin- ja nettiseksiä sinun kanssasi ja silti pysyä vaimolleen uskollisena rehellisenä miehenä. Hänen mielestään skypeseksi sinun kanssasi on suurinpiirten sama juttu kuin nettipornon katseleminen.

Hän ymmärtää, että sinun kahvikutsusi on seksikutsu. Hän ei vain halua sitä. Jos ihminen vastaa johonkin ehdotukseen "joojoo", se tarkoittaa, että hän ei ole vähääkään kiinnostunut.

Viikonvaihteet hän viettää kotonaan, missä hän ilmeisesti saa vaimoltaan. Häntä odottaa kotona suurenmoinen suomalainen kosteanlämmin värähtelevä hillamätäs, jossa hän saa livenä pyörittää marjakauhaansa. Viikolla hän keventää pussejaan sinun kanssasi Skypessä. Siinä hän myös näkee sinut, joten hänellä ei ole edes uteliaisuutta ulkonäkösi suhteen. Hän ei halua eikä tarvitse tapaamista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kohtuuskaikessa

9.7.2014 00:47

Jos olet munan tarpeessa niin mene lähimpään baariin, bongaa joku ei kaatokännissä oleva mies ja kysy haluaisiko hän panna sua. Jos saat kieltävän vastauksen kysy seuraavalta. Taatusti löydät jonkun vapaaehtoisen vaikket olisi kovin kummoisen näköinenkään. Jätä varatut miehet vaimoilleen ainakin jos ja kun tiedät hepun olevan varattu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

12.7.2014 09:39

Tämä. Länsimaisessa sivistysvaltiossa ei ole sellaista hetkeä jolloin nainen ei saisi halutessaan seksiä. Välttämättä ei saa juuri siltä keneltä eniten haluaa, mutta joltain saa 100% varmuudella.

Ainut vaihtoehto

13.7.2014 13:48

Niin joo............... Kaikkihan viihtyy baareissa miehen metsästyksen vuoksi. Ilmeisesti muualta miehiä löydykään...

Honeybunny11

10.7.2014 21:56

Olen Walterin kanssa samaa mieltä. Tuo ukko vain tykkää flirttailla netissä ja puhelimessa, eikä se hänestä ole oikeaa seksiä eli pettämistä. Lopeta yhteydenpito tuohon mieheen, blokkaa sen yhteystiedot meilistä ja jos se soittaa, sano että tahdot oikeaa seksiä, etkä lirkuttelua. Muuten yhteys menee poikki. Veikkaan, että puhelu loppuu lyhyeen.

Sitten ala etsiä muita miehiä. On olemassa vaikka kuinka monia miehiä jotka tahtovat oikeaa seksiä, eivätkä lässytystä puhelimen ja netin välityksellä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi