Seksiä työaikana

Heippa Walter!
En ole kehdannut juristiikkaa tuntevia ystäviäni lähestyä, joten käännynkin toisen luotettavan tietolähteen - sinun - puoleesi. Olen tässä muutaman kuukauden ajan lähes viikottain harrastanut aina tilaisuuden tullen seksiä. Tässä nyt mitään ihmeellistä ole, mutta tämä tapahtuu työaikana, työpaikalla, työkaverin kanssa. Nyt, kun kiihko on alkanut tasaantua ja aivoillekin on riittänyt verta, olen alkanut pohtia, mitä jos jäisimme kiinni. Onko seksin harrastaminen työaikana rangaistava teko? Saanko potkut vai vaan varoituksen? Vai riippuuko se TES:stä? Onko tätä edes linjattu työlaissa?

  • Kerran viikossa, 29 v nainen

1 vastaus

Walter de Camp

2.4.2015 19:35

Onnittelut iloisesta työelämästäsi! Ja kiitos kysymyksestä. On aina miellyttävää päästä ylistämään suomalaista peräänantamatonta ammattiyhdistysliikettä. Todellakin, järjestäytynyt työväki on onnistunut säilyttämään työntekijöiden oikeuden harrastaa seksiä työpaikalla. Yhteenkään työehtosopimukseen ei ole kirjattu työpaikkaseksiä kieltävää pykälää. Kapitalistit tietenkin haluaisivat, että vain heillä olisi oikeus panna työntekijöitä työpaikalla. Klassisena esimerkkinä sihteeriään pökkivä johtaja. Ei, myös ihan tavallisilla työn raskaan raatajilla on oikeus keventää oloaan työn lomassa. Tai ainakaan sitä ei ole kielletty TES:issä. Eikä työlainsäädännössä.

Yksittäinen työnantaja voi toki laittaa määräyksiään siitä, miten kyseisellä työpaikalla kuuluu toimia. Yritä vaivihkaa selvittää, onko työnantajasi kieltänyt panemisen. Ehkä jollain kiertoilmaisulla? Joka tapauksessa teidän harrastuksenne ei ole kovinkaan paha juttu. Tehän olette varmaankin virkistyneet siitä ja työnne tulokset ovat parantuneet. Jos jäätte kiinni, vedotkaa siihen, että ruiske viikossa energisoi teitä. Osoittakaa se selvillä tuloslaskelmilla. Silloin kykenette ehkä kalkyloimaan, miten paljon yrityksen liikevaihto kasvaisi, jos sen jokainen työntekijä pääsisi saamaan tai antamaan samanlaisen ruiskeen kerran viikossa kuin sinä.

P.S. Olen avannut oman Twitter-sivun ja ryhtynyt - silloin tällöin - lähettämään twittejä. Tämä siis tapahtui noin viikko sitten. Ja uskokaa tai älkää, mulla on jo yksi seuraaja. Eli jos joku teistä rakkaista kyselijöistä ja lueskelijoista ryhtyisi seuraajaksi mun twiiteille, hän pystyisi yhdellä klikkauksella kaksinkertaistamaan seuraajakuntani! https://twitter.com/deCamp_Walter

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi