Sugardaddy vanhalle homopojalle

Hei Walter!

Nuorena ja villinä homokundina baareissa tarjottiin kerta jos toinenkin mahdollisuus elintasosponssiin, jossa paria kuukausittaista yhteistä kokemusta vastaan, tämä "parisuhde" olisi tarjonnut minulle ilmaisen asunnon, rinnakkaisvisan, maksetut opinnot ja kaiken muun pikkuluksuksen, josta nyt reilu kolmikymppisenä, hieman muodokkaana ja huonosti toimeentulevana homelina vain voin haaveilla.

Voisitko Walter selvittää, olisiko kuitenkin joku sugardaddyjen ryhmä, jota tällaiset elämän kultaamat ikääntyneet homopojat kiinnostavat. Olen varattu, joten homman pitäisi säilyä escort-henkisenä, kenties tarvittavin pikkujoustoin.

En vaadi paljoa; riittää, kun sokerisetä olisi alle 50-vuotias, ok-näköinen ja valmis yhteisiä illallisia, yhdessä vietettyä aikaa ja vaikka harrastetoimintaa vastaan, tarjoamaan kohotusta elintasoon? Olen valmis matkustamaan toki sopivan kohteen perässä - hän tietysti maksaa.

  • S. P. Onssi, 35 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

6.7.2015 14:35

Heippis pullukkainen S. P. Onssi! Pankkikorttia höyläävästä sokerisedästä haaveillessasi sinun täytyy sijoittaa niukat varantosi kuntosalikorttiin. Komeita muskuleita ja vähemmän masua niin osakekurssisi nousee. Sinun täytyy myös kääntää horisonttisi vahvasti 50+ ja 60 vuosikertaiseen sokerivarastoon. Näiden korjausliikkeiden jälkeenkin tilanteesi on hankala, koska Suomessa on liian vähän sugardaddyja. Helsingissäkin joudut kilpailemaan vain muutamasta sedästä 20-28-vuotiaiden salskeiden homopoikien kanssa. Jäät toiseksi. Suuressa maailmassa vilkkailla homouimarannoilla sinulle on varmasti kysyntää kuntosalikuurin jälkeen. Harkitse vakituisen kumppanisi kylmää hylkäämistä ja maasta muuttoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

14.7.2015 22:19

Jos aiot mennä sokeripojaksi, jätä kumppanisi. Ei ole oikein sitä kohtaan että menet pettämään sitä. Maailmalla tosiaan riittää enemmän sugardaddejä.

Tai sitten jatkat suhdettasi ja unohdat sokerihoidot.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi