Suuseksistä

Dear Walter!
Voisitko ystävällisesti tiedustella kirkkomme virallista kantaa suuseksiin. Jos kirkolla ei sattuisi jostain syystä vielä olemaan sellaista, niin voisitko samalla hoputella heitä sitä pohtimaan näinkin suurta kansanjoukkoa kiinnostavassa asiassa. Näinollen minäkin pääsisin puhtain omatunnoin tositoimiin, jos heidän kantansa on myönteinen tälle toiminnalle.

  • En nuolaise ennen, 62 v mies

4 vastausta

Walter de Camp

30.12.2015 12:20

Ev.lut. kirkolla ei ole virallista kantaa suuseksiin, eikä suuseksistä aiota ryhtyä kirkolliskokouksissa keskustelemaankaan. Kirkon johtajilla on omasta mielestään – voitko kuvitella – tärkeämpääkin pohtimista.

Kaikki seksiasiathan loppupeleissä kiteytyvät kristillisen joukkueen johtajaan, keskushyökkääjä Paavaliin. Hän antoi kristityille kirjeissään pelin suuntaviivat ja runsaasti taktisia neuvoja. Hänen mielestään oli käynnissä loppuottelu. Jeesus palaa ihan kohta ja palkinnot jaetaan. Ei voinut tupeksia tai joutui helvettiin.

Paavalin mukaan vain aviollinen, suvun jatkamiseen tarkoitettu seksi oli hyväksyttävää. Kaikenlainen muu köyriminen ja koiniminen johtaa ikuiseen kadotukseen. Ja nyt on keskeinen kysymys, ollaanko edelleen Paavalin linjoilla vai ei. Ja kirkon vastaus on selvä: ei olla. Kirkon ihmiset opettavat jo rippikoululeireillä kiimaisille puberteetti-ikäisille nuorille, että "seksuaalisuus on Jumalan lahja ihmisille, hieno asia." Nauttikaa panemisesta! Ottakaa suihin! Nuolkaa tussuja!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

En nuolaise ennen

2.1.2016 01:38

Suurkiitokset Sinulle tämänkin tiedon hankinnasta!
Luotan ennemmin Sinun sanaasi kuin tuon Paavalin, jota en edes tunne. Kieleni ehti jo kuivua, mutta synnin taakka putosi harteiltani.
Kosteata uutta vuotta Sinulle sinne Berliiniin.

Walter de Camp

4.1.2016 14:14

"Luotan ennemmin Sinun sanaasi kuin tuon Paavalin."

Nöyrimmät kiitokseni Sinulle, En nuolaise ennen. Tämä on merkittävin hengellinen tunnustus, jonka olen vaatimattoman elämäni aikana saanut. Ole vakuuttunut, Herra iloitsee Sinun kostuvan kielesi uurastuksesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hahaaaa!

5.1.2016 01:33

Ja Herra (vähintään Cityn omistaja-herra) iloitsee, kun sivullasi lukija- ja kysyjämäärät kasvavat.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi