Tesoman transsut suojassa poliisilta?

Tätä asiaa on pohdittu kovin, ja oh vain suuri Walter, voinet tähän vastata. Tampereen Tesomalla otettiin taannoin dna-näyte kaikilta väestörekisteriin tietyllä alueella asuvaksi merkityiltä miehiltä. Näytteestä ei voinut kieltäytyä.

Entäs jos kyseessä on trans-henkilö - tarkemmin MtF, eli henkilö, joka on dna-tasolla mies, mutta juridisesti (ja väestörekisteriin merkitysti) nainen. Onko riski, että paikalliset transsut selviävät nyt rikoksesta kuin koirat veräjästä?

  • Tamperelainen Herra, 34 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

10.4.2015 15:53

Tämä kysymys tuo mieleeni rakkaan ystäväni Hop-Çiki-Yayan, joka on Istambulissa asuva transvestiitti yksityisetsivä. Hän seikkailee Somer Mehmet Muratin dekkarikirjoissa, mm. teoksessa The Gigolo Murder. Transsuja kuhisevalla Tampereella asiat ovat saattaneet kääntyä päinvastaiseen asentoon. Transsut saattavat olla murhaajia. Hienoa, että kiinnitit huomiomme tähän mahdollisuuteen, Tamperelainen Herra.

Ja kuitenkin: aliarvioi Tampereen poliisia vain oman tuhosi hinnalla. He eivät suinkaan ole antaneet Tesoman lukemattomien transsujen livetä saartorenkaasta. He eivät ole valinneet näytteenottoon henkilöitä väestörekisterin pohjalta. (Ei kannata uskoa lehtitietoihin. Tiedotusvälineiden jutut vilisevät virheitä.) Tampereen poliisilla on ollut ihan omat menetelmänsä niiden henkilöiden valitsemisessa, joilta on otettu dna-näyte. Näin he ovat varmistaneet, että verkossa ei ole transsun mentävää repeämää.

P.S. Vau mikä hashtag! Seuraa sinäkin Twitter-aloittelija Walterin twiittejä. https://twitter.com/deCamp_Walter

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi