Vääränlaista seuraa

Heippahei ihanainen rakas Waltsu!
Vositko vähän avata, miksi vain vääränlaiset miehet ihastuvat minuun? Olen aika pätevä ja osaava ja hyvin itsenäinen suorittaja, joka kaipaisi rinnalleen hieman päälekäyvää agressiivista miestä, jolla olisi mielipiteitä ja joka voisi tarvittaessa ottaa komennon siviili elämässä. MUTTA minua lähestyvät vain herkät kiltit miehet, joiden päälimmäinen tarve on toimia kynnysmattona ja hyväksyä kaikki shaiba.

  • ei koirapentukatse, 21 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

7.11.2014 13:40

Heippahei, ei koiranpentukatse, en mitenkään haluaisi heittää realismin raastavaa santaa jännien unelmiesi rattaisiin, mutta luuletko tosiaan, että sinä, pätevä ja osaava nainen, ja ennen kaikkea hyvin itsenäinen suorittaja, pystyisit käytännössä hyväksymään sen, että mies ottaa komennon sinun siviilielämässäsi? Edes "tarvittaessa"? Naisen geeneihin on vuosituhansia jatkuneiden vaarallisten olojen pohjalta rakentunut tarve löytää turvakseen vahva mies. Nykyisissä leppoisissa oloissa vahvojen naisten on kuitenkin lähes mahdoton hyväksyä miesten komentoa. Sen tähden vahva nainen on helposti hiukan pulassa, kun geenit janoavat itseä vahvempaa miestä, mutta käytännössä ei voi sietää minkäänlaista määräilyä.

Nuo lähellesi tuppautuvat tassujaan ja häntäänsä heiluttavat kynnysmattomiehet aistivat, että sinä olet vahva nainen, jollaista he kaipaavat. Sinun kaipaamasi vahvat ja hiukan aggressiiviset miehet puolestaan huomaavat, että sinä olet vahva topakka nainen, ja he etsiytyvät mieluummin komentamaan hiukan leppeämpiä naisia.

Oli niin tai näin, sinun ei kannata vain odotella voimakkaita miehiä. Tee pokausisku heidän asemiinsa. Siitä syntyvät kuumat ongelmat ovat parempi ratkaisu kuin lempeä löpsyttely herkkien hauvojen kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kyllä

16.11.2014 03:40

Tässä ohje joka varmasti toimii: Ole nainen, älä ole mies. Mies haluaa naisen, ei miestä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jåkke-69

17.11.2014 15:39

Paitsi homot. Ne haluaa miehen.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi