Valkea peppu vs. musta peppu ja piiskaamisen kiima

Nyt Waltsu saat pahan kyssärin! Mä haluun tietää, et valkoista naisen bebaa läpsiessä, se ottaa nopeasti ihanan rosan punotuksen. Puna kiihottaa ja saa munaan turvotusta.

Mutta mites mustan naisen kanssa? En ajatuksen tasolla saa siit jöpöä. Puna on tärkee juttu. Miten siis käy, kun mustan naisen peppu saa avokämmentä?

Toinen asia, johon antropologian ammattimiehenä varmasti osaat vastata: johtuuko vaalean kiinteän pepun piiskaamisen kiimaisenpisuus mustaan nähden menneen ajan orjuudesta? Onko niin, että ennen mustaa ylhäisempänä pidetyn vaalean kankun piiskaamisen alistamisaste on yksinkertaisesti yhä korkeampi?

  • Timi29, 29 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

23.7.2015 22:04

Mustakin kankku punottuu, kun sitä aikamies aikansa mätkii, mutta tumman ihon punerrus on erilaista kuin valkean. Sinun sisäinen naisesi, mielikuvasi ihanasta naisesta, on vaaleaihoinen nainen, suomalainen vehnähiuksi, Saimaan blondi. Sinua kiihottaa eniten suomalaisen naisen piiskaaminen.

Menneen ajan afrikkalaisella orjuudella ei ole mitään ratkaisevaa merkitystä piiskaamisasiassa. Valkeatkin naiset ovat olleet vuosituhansia miesten alapuolella, Herran palvelijoita, ja vasta muutaman vuosikymmenen ajan tasa-arvoisia miesten kanssa. Myös valkoiseen naiseen liittyy sama kiihottava fantasia, että mies on hänen herransa ja sinun on säännöllisin väliajoin muistutettava naisystävällesi hänen asemastaan läpsimällä häntä persuksille.

Fakta nyt vain on, hei, että suomalaisen naisen piiskaaminen on parempaa kuin muiden naisten piiskaaminen. Suosi suomalaista.

https://twitter.com/deCamp_Walter

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi