Voi sinua Walter

Minulle kävi klassiset. Olen lukenut tätä palstaa jo kauan, ja mielessäni minulle oli piirtynyt kuva siitä miltä sinä näytät. Vähän niinkuin radiojuontajien kanssa kävi silloin joskus aikonaan, ennen interwebiä ja tätä (epä)sosiaalistamediaa. Kuvittelin sinut mielessäni sellaisen kultivoituneen älykön näköiseksi. Ehkäpä nuoren Woody Allenin näköiseksi, mutta ei kuitenkaan neuroottiseksi nörtiksi, vaan yhtä salonkikelpoiseksi kuin nuoren Erkki Toivasen. Mutta. Sitten erehdyin joskus googlaamaan sinut.. ja.. en sano tätä millään pahalla.. mutta näytät mielestäni ihan sellaiselta perus-Karilta, joita näkee lähiöpubeissa juomassa keskiolutta ja täyttämässä veikkauskuponkia..

Miten voisimme palata entiseen suhteeseemme???

  • Pakara Pirkko, 45 v nainen

2 vastausta

Walter de Camp

29.9.2015 21:35

En todellakaan tiedä, miten me voisimme palata entiseen suhteeseemme, Pakara Pirkko. Minussa on kuitenkin pari ulkoista piirrettä, jotka erottavat minut veikkauskuponkien täyttäjistä.

1. Intellektuellin kumara ryhti. Elävässä elämässä siitä näkee heti, että olen älykkö.

2. Kädet, joilla ei ole koskaan tehty töitä. Kerran pari duunaria alkoi kiihottaa itseään raivoon käsistäni - nimenomaan erään pubi(!)laivan kannella. Ne alko huutaa yhä kovemmalla äänellä: "Sä et ole ikinä tehnyt töitä, sä et ole ikinä tehnyt töitä, sä et ole ikinä tehnyt töitä..."

Onnistuin pakenemaan ennen kuin duunarit olisivat hakanneet sormeni poikki.

Sitäkö olisi tarvittu, että sinä voisit ihailla ja rakastaa minua?

Olen romahtamaisillani

P.S. Uusi kirjani Ja homot loivat naisen ilmestyi äskettäin, ja tulen luultavasti olemaan esillä syksyn mitaan monessa mediassa, joten sinulle tarjoutuu tilaisuuksia arvioida ulkonäköäni tarkemmin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

9.10.2015 10:57

Ylen TV:llä alkaa marraskuun alussa uusi monimediakulttuuriohjelma Kulttuuricoctail, jota toimittaa mm. Stradasta tuttu Marjut Tervola. Olin eilen 8.10. haastateltavana ja kuvattavana siihen ohjelmaan parissa vaatekaupassa. Aiheena uusi kirjani Ja homot loivat naisen. Olin mm. haastattelussa mustan alastoman naismallinuken vieressä ja mm. kuvassa kopeloimassa Play it again, Sam -vaatekaupan omistajan Arja Könösen tötterörintsikoiden peittämää rintaa. Juttu tullee marraskuun alkupuolella.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi