5 ennakkoluuloa deittailusta

Seuraa haetaan sieltä, missä ihmiset ovat: netistä.

Stereotyyppisissä käsityksissä roikkuminen ei vie eteenpäin deittimarkkinoilla. Tunnistatko nämä ennakkoluulot?

1. Naiset eivät vastaa viesteihin

Tosiasiassa kukaan ei vastaa viesteihin, mikäli kemiat eivät natsaa. Syy voi olla kiireessä tai yksinkertaisesti siinä, ettet ole tarpeeksi kiinnostava. Mikäli viestiisi ei vastata, et voi vajota synkkyyteen, vaan sinun kannattaa pistää uutta matoa koukkuun.

2. Miehet haluavat vain seksiä

Melkein kaikki tykkäävät seksistä, eri asia on vain se, missä vaiheessa sitä haluaa tehdä. Joskus naisetkin haluavat vain pikaisen panon Tinderistä ja samoin miehet voivat etsiä vaimoa itselleen.

3. Nettideittailu on noloa

Harvassa ovat he, jotka löytävät unelmiensa kumppanin kaverin kotibileistä. Nykypäivänä seuraa haetaan sieltä, missä ihmiset ovat: netistä. Disney-leffojen kaltaiset kahden tuntemattoman ihmisen kohtaamiset ovat valitettavan harvinaisia tosielämässä.

4. Tapailla voi vain yhtä kerrallaan

Nauti sinkkuajastasi ja tapaile niin paljon kuin jaksat. Siinä ei ole mitään vikaa, että haluat tutkia mahdollisuuksia ja pitää kaikki ovet avoinna. Kommunikointi kuitenkin kannattaa, ettei toinen jää täysin oletusten varaan.

5. Voit jättää asioita kertomatta

Mitä rehellisempi heti alkuun olet aikeistasi, sitä todennäköisemmin teidän yhteinen tulevaisuutenne voi olla mahdollinen. Ei kannata valehdella entisten seksikumppaniensa määrää, jos sitä kysytään.

3 kommenttia

shiwan8

19.1.2017 12:11

4. Jos on kyvytön edes deittailemaan yhtä kerrallaan, mikä siis on oikeasti melko lyhyt ajanjakso (muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen), niin millähän ilveellä pitäisi uskoa, että tämä ihminen kykenee pysymään uskollisena suhteessa ollessaan. "Multideittailun" idea nyt kuitenkin on ihmisten kilpailuttaminen keskenään ja jos tähän ylipäätään on taipuvainen niin ei se lopu seurustelun alkaessa. Ihan jokaiselle tulee vähänkään pidemmissä suhteissa tilanteita, jossa oma suhde on tasoittunut alun huumasta ja jostain muualta tulee positiivista huomiota joka sitten luonnollisesti tuntuu hyvältä. Jos ei pystynyt kiinnostuksen noustessa pysymään yhdessä ihmisessä niin tasaiseksi päässeessä tilanteessa se ei onnistu myöskään.

Ehkä olen yksin tämän mielipiteeni kanssa (en ole, eikä muuta mieltä olleet ole itsekään jos ovat joutuneet tuon kolikon "väärälle" puolelle), mutta koen ihmisten käyttövälineiksi alentamisen olevan melko itsekästä ja kertoo lähinnä tekijän empatian vähyydestä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainen_27v.

28.6.2017 20:49

Allekijoitan jokaisen sanan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nainen_27v.

28.6.2017 20:54

Siis tuon ensimmäisen kommentin jokaisen sanan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi