Halibileet, runopolku ja voimauttavia työpajoja: päihteetön festari on rakkauden asialla

Natural High Healing Festival tarjoaa yhdessäoloa, hyväksyntää ja onnellisuutta luonnonkauniissa maisemissa Uudessakaupungissa.

Kuva: Nina Riski / Natural High Healing Festival

Uudessakaupungissa maaseudun keskellä järjestetään 6.-9. heinäkuuta Natural High Healing Festival​. Suomen suurin päihteetön hyvinvointitapahtuma on järjestyksessään viides festivaali, joka juhlii luovuutta, vapautta ja rakkautta.

Ohjelma koostuu musiikista ja erilaisista työpajoista, joita tarjotaan noin 70 artistin voimin neljän päivän ajan. Tarjolla on niin joogaa, tantraa kuin musiikkiakin. Festivaaleilla on mahdollisuus kohdata itsensä ja avautua uudelle.

Voimauttavia työpajoja tarjoavat muun muassa hyvinvointivalmentaja Kirsi Salo ja ratkaisu- ja parisuhdevalmentaja Heikki Harju​. Lavalle nousevat ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä australialainen muusikko Peruquois ja maailmankuulu amerikkalaissyntyinen Peia. Ohjelmassa on myös halibileet, joogabileet, rantasauna, runopolku ja taidelato.

Natural High Healing Festivalin tavoitteena on olla rakkauden festivaali, jolla kaikki tulevat hyväksytyksi omina itsenään onnellisuuden ilmapiirissä. Tapahtuma on saanut alkunsa halusta tuoda ihmisiä yhteen kauniissa suomalaisessa luonnossa. 

“Kun ihmiset palaavat Natural High Healing festivaaleilta, toivon, että he tuntevat sydänyhteyttä, kauneutta ja palautunutta uskoa ihmisten hyvyyteen” sanoo tapahtuman visionääri Henna Länsipää.

Natural High Healing Festival 6.-9.7., Narvilinna, Uusikaupunki. Liput Tiketistä alkaen 58,50 €. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi