Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on työ.


Työt lopussa  4

Tänään sitten kuulin, että on minunkin työt lopussa. Olen kyllä määräaikainen, mutta ymmärsin aiemmin että olisi toinen vuosi vielä tulossa. Nyt sitten onkin rahat loppu (kun ei saa enää isoa työllistämistukea), vaikka uutta väkeä tulee koko ajan lisää. Menipä luottamus sitten siihenkin työantajaan. :/
Ja mistäs sitten löydät uuden työpaikan...:(


Pienipalkkaisille taas korotus  1

Taas saavat kansanedustajat lisää rahaa. Ovathan toki nuo pienipalkkaiset tuon tasokorotuksen ansainneet, 300-600 euroa kuussa lisää. Edellisestäkin korotuksesta kuitenkin kuukausikaupalla aikaa!
Toisien sitä pitää elellä 490 euron kuukausitulolla, josta vielä 98 euroa otetaan veroihin! Tulihan tuohon toki 6 euron vuosikorotus, ei kata edes hinnankorotuksia. Autoetuja ei tietenkään ole ja kännykkälaskunkin joutuu itse maksamaan. Ei sitä lähetelläkään satoja tekstiviestejä strippareille tästä osoitteesta.
Jos edes yrittäisivät töitä hoitaa tännekin päin Suomea, olisin valmis vaikka heti maanantaina menemään. Mutta nuo valtiovallan toimet ovat olleet kyllä päinvastaisia. Omistaja kun ei katsos voi puuttua asioihin. No kukas sitten voi?
Kun ei mitään odota, niin ei pety... :/


Paino lähti laskusuuntaan...  2

Kun olin työttömänä neljä kuukautta, niin painokin nousi kolme kiloa. Kävin toki silloinkin kuntosalilla pari kertaa viikossa ja koiran kanssa ulkoilin.
Mutta sitten tuossa reilut pari kuukautta sitten alkoi työt. Jo pelkästään pyöräilyä tulee monta kilometriä päivässä ja itse työssäkin tulee liikuntaa, rakennusalalla kun olen.
Sitten vielä uusi kunto-ohjelma salilla, niin nyt ne ylimääräiset kolme kiloa ovat kadonneet. Ja taisi sittemmin lähteä se neljäskin kilo. :)