Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on matkustelu.

Viidakon Jane  56

Kukkuu. Nyt on sitten vuoden 2011 matkustelut tehty. Vuoden 2011 aikana tuli käytyä Lontoossa, Thaimaassa ja Espanjassa.

Lontoon matka oli ihana ja sieltä on mukavia muistoja. Thaimaan matka ohjelman kuvauksia tehdessä oli ikimuistoinen ja koskettava matka.

Espanjan matka kruunasi vuoden 2011, sillä tavalla että tajuan että mun on vihdoin siirryttävä eteenpäin elämässä ja lakata junnaamasta paikallaan.

Kun Antin kanssa oli melkein kaksi vuotta niin ihanaa, en koskaan suostunut kerta toisensa jälkeen hyväksymään eroa. Vaikka alkuperäisen eronkin syynä oli väkivalta!

Rakkaus on sokeaa ja kieltäydyin ajattelemasta, että hän satuttaisi mua enää uudestaan. joka kerta astuin samaan ansaan ajattelemalla "no jos vielä kerran?" Myönnän olevani idiootti tämän suhteen.

Olisin kuollut voimakkaaseen kuristukseen Espanjassa, joka ei loppunut jos poliisit eivät olisi tulleet paikalle. Olin myöskin niin peloissani ja yksin Espanjassa. Silloin päätin, että nyt on vaan siirryttävä.

Aionkin vihdoin vastata mukaviin varteenotettaviin treffikutsuihin jos niitä vielä tulee ja avata silmäni liikkuessani, jos eteen sattuisi mukava mies.

Se siitä ja enää en hukkaa aikaani menneisyyteen. Antti on alistunut tasolle, jossa huorittelee haukkuu ja puolustaa itseään kuin pikkulapsi. Mutta niinhän se vanha sanonta menee. Hyökkäys on paras puolustus!

Vuosi 2011 on ollut minulle rankimpia vuosia mitä muistan mukaanlukien vuoden 2010 ero. Olen käynyt läpi eron, väkivallan, perheeni hajoamisen, alkoholisoitumisen ja masennuksen.

Kun olin viidakossa minulla oli aikaa miettiä kaikkia näitä asioita. Mietin että haluaisin korjata suhteeni vielä kerran. Mietin että nousen taas ylös ja toteutan unelmiani. Nyt jäljellä oleva vaihtoehto on toteuttaa unelmiani.

Taistelen vieläkin kaikkien vaikeuksien kanssa, Vuosi 2012 on pakko olla hyvä vuosi minulle. toivon, että siellä näkyy valoa ja saan taas iloa ja uutta elämääni!

Hyvää viikonloppua kaikille :) Ihana olla kotona ja turvassa.

p.s Minun on vielä pidettävä vielä viidakon salaisuus mutta se tulee olemaan kaikille positiivinen yllätys..


Matkustus-, koiranpentu- ja sisustuskuume!  10

Kuka potee näitä samoja vaivoja kun minä? Ensinnäkin mä haluaisin pois täältä kylmästä suomesta. En ole ikinä ollut talvi ihmisiä ja kun syksy pikkuhiljaa vaihtuu talveen, haluaisin jonnekkin kauas pakoon.

Matkusteleminen on ihanaa ja parempaa terapiaa ei voi ollakkaan. Missään muussa paikassa ei voi heittää stressiä niin hyvin nurkkaan, kuin lomamatkalla.

Toinen asia on se, että kun mun koti on nyt remontoitu, niin haluaisin tästä täydellisen kaiken suhteen. Harmittaa, kun todella hätäisesti pikaisen muuton yhteydessä kävin päivää ennen hutaisemassa ostoslistan siitä että mitä tulen ostamaan kuljetuksen kanssa seuraavana päivänä. En sen kummemmin miettinyt mitä oikeasti haluan pidemmällä tähtäimellä ja mikä oikeastaan on mun maku. Siksipä haluankin eroon kaikesta mun asunnossa paitsi lampusta :) Kyllä on tekemistä ja kerran kuussa on aina jotain uutta hankittava.

Kolmantena haaveena tulisi koiranpentu, kun olen pitkään sitä miettinyt ja tiedän että pystyisin siihen sitoutumaan enkä suinkaan olisi leikkikalua hankkimassa. Haluaisin kovasti yorkshiren terrierin.

Rahaa tarvittaisiin lottovoiton verran kaikkien haaveideni toteuttamiseen. En oikein tiedä mistä alottaisi?

Muistakaa katsoa suosittelu-osiostani shiatsu hieronta-suositus. Kävin testaamassa ja ei ole ollut pitkään aikaan näin hyvä olo kehossa kun tuon hoidon jälkeen.