Kesäkunto 2010?

  • Oz-

Miksi kaikki aina hehkuttaa kesäkuntoa? Itsekkin on mokomaa tullut tehtyä tässä viimeiset... öö... 5 vuotta ja nyt on ekaa kertaa tapahtumassa jotain (wuhuu).

Lueskelin tuossa pari päivää sitten, että suomalaiset ihmiset ovat sitä kansaa, joka käy salillä säännöllisesti keskimäärin pari kuukautta vuodessa ja onhan se omalla tavallaan totta. Otetaan tietenkin pois kaikki bodarit, urheilijat ja sen semmoiset, eli jäljelle jää ihan perus tavikset.

Milloin me perus tavikset sitten kuntoillaan... no tietenkin tammikuussa aloitellaan kinkun sulatus ja samalla kulutellaan Joulun herkut pois kehosta. Seuraava etappi tuleekin sitten vähän ennen kesää, kun yritetään siihen ainaiseen kesäkuntoon, mutta kesän keleillä kukaan ei jaksa innostua kumminkaan viettämään aikaansa sisätiloissa hikisillä punttisaleilla, vaan siellä terassin lämmössä ja sitten tuleekin muutamat virkistävät siinä sivussa otettua.

Toinen syy tähän kesän treenauksen puutteellisuuteen tulee sitten mökkeilystä sun muusta reissaamisesta. Kuka nyt jaksaisi mennä 10km matkan lähimmälle kuntosalille keskeltä ei mitään, kun ei ole edes varma onko kyseinen sali auki, joten jäipä käymättä sielläkin.

Kolmas innostuminen puntilla käymiseen tapahtuu sitten taas kesän jälkeen siinä elo-syyskuun vaihteessa, kun koulut alkaa ja parhaimmat kesäilmat on menneet, niin jaksaa taas jonkun aikaa innostua puntilla käymisestä. Mutta todellisuus ottaa kouriinsa sitten siellä marras-joulukuussa, kun alkaa Joulu painaa päälle ja taas pitäisi kinkkua syödä, niin miksi sitä sitten "turhaan" treenaisi, kun niitä kiloja on kumminkin tulossa ja onhan se Joulu herkuttelun aikaa.

Kirjoitettaessa soi Five Finger Death Punch - Never Enough

2 kommenttia

annedua

19.7.2018 09:51

Kuka nyt jaksaisi mennä 10km matkan lähimmälle kuntosalille keskeltä ei mitään, kun ei ole edes varma onko kyseinen sali auki, joten jäipä käymättä sielläkin.
https://fireboyand-watergirl.com

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus