Salaliittoteoria

Uutisia mitä ei kaupalliset ja suuryhtiöiden omistamat lehdet kirjota.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2013.

Kyttääjät  2

Kuka jaksaa kytätä tavallista ihmistä 247.. no tietenkin amerikan nsa ja hemmettin ulkoavaruuden omat pikku alienit. Helppohan sitä on kiristää politikkoja niistä kerätyillä tiedoilla, koska onhan ne saatanan tyhmiä, ahneita ja ajavat vain omaa etuansa, tekemään just niinku joku vitun rikas satanisti tahtoo.

Painukaa vittuu kyttääjät!!!

Shit uffo!
Shit uffo!

p.s.
En kyennyt kuuntelemaan kappaletta loppuun asti... :S



Vitun toivottelu!  3

Helvetin kiireellä valmistetut massa-joulukortit, ketju tekstiviestit, sivuja kiertävä joulukuvat, 20 vuotta vanhat kaikille tutuiksi tunnetut powerpoint-jouluketju-mailit, valmis netti-kortti kaikille yhteistiedoissa oleville. Ei kiitos, mieluummin boikotoin joulua ja sen sanomaa, olemalla toivottolematta ja lähettämättä mitään kenellekkään.

Mutta hei viimeinen rynnistyskauppoihin ja viimeset lahja hamstraukset, joita sitten voikin maksaa osamaksulla ensjouluun saakka. Ei mitään järkeä tässä yhteiskunnassa ostaa älytön määrä roinaa, rihkamaa ja tavaroita, joita on jo yllinkyllin kaikilla ihmisillä!

Lapsilla on joululahjalistalla 100 esinettä ja jos kaikkia ei tule mitä on halunut, niin järjestetään joulu vielä ikävämmäksi kokemukseksi kiukuttelemalla koko joulu. Ihmiset on muuttunut maallisenmammonan palvojiksi ja orjuuttavat itsensä, koska niin on joku keksinyt aikoinaan. Kaupallinentoiminta alkaa aivopestä jo syyskuussa ihmisiä tuhlaamaan ja ajamaan ihmisiä kohti hulluuteen.

Tekeekö joulu oikeasti ihmisistä onnellisia ja antaako se todellakin jotain korvaamatonta sisältöä ihmisille?

Unohtakaa nyt se vitun joulu ja levätkää, nauttikaa muutamasta vapaapäivästä rauhassa ilman ähkyä, että jaksatte raskaan kevään, joka on edessä ennen "lämmintä" kesää
.

Street of dreams
Street of dreams


Se aika vuodesta, kun pukkia vituttaa...  3

Se olisi niinkuin maijojen pvm. 13 13 12 eli yksi päivä jäljellä ja sitten alkaa 5. aika. Pukkia vituttaa ihmisten tyhmyys. Ihmiset kuluttavat aikansa alkoholin litkimisellä ja hommaavat itsensä ympärille turhanpäivästä tavararöykkiötä. Tyhmänä käyttävät kaiken energiansa joulun valmistamiseen, että pääsevät tuomaan pahanolon ja väsymyksen muille jouluna.

Unohtakaa ihmiset nyt jo kiire, lahjat, ruuat ja kaikenlainen maallinen hapatus, oikeesti ei kukaan saa oikeata tyydytystä kaupallisesta joulusta, se kaupallinen tyydytys menee ohi todella nopeesti. Ottaakaa rennosti ja levätkää läheisten kanssa jouluna, ilman suurempaa stressiä ja likakaan ei loppujen lopuksi ole yhtään pahasta.

Vanhanajan loppu!
Vanhanajan loppu!