Ajokortti tarpeeseen jos toiseen

  • WilleWau

Teknisten vempeleiden maailman tarpeisiin on kehitetty erilaisia henkilön perustaidot osoittavia kortteja.

On erilaisia ajokortteja. Moottoriajoneuvoille kuin tietokoneille.

Useilla elämän perusalueilla kuitenkin tarvittaisiin kiireesti kaikille suositeltavia perustaitojen kursseja tai seminaareja.

Niiden tarkoitus ei olisi saavuttaa kirjallisia todisteita taidoista paperilla. Vaan antaa perustaitoja luovia elämän polkuja eteenpäin ja päästä kiinni vähillä virheillä siihen, että minkälaisia harjoitteita kannattaisi itse kunkin elämässään pohtia tarkemmin.

Yksi elämän perushaasteista ovat erilaiset ihmisten parisuhteisiin liittyvät asiat. Niitäkin on niin monenlaisia.

Ihanintahan olisi, että kaikkien suomalaisten makuuhuoneiden aktiviteettien suhteen mies saisi puolisonsa laulamaan aina nautinnon hoosiannaa ja nainen saisi puolisonsa ulvomaan uljaiden uiguurien ulinaa.

Vaan siinäpä se ongelma monesti onkin. Toista taas haluttaa heti ja toista ei sitten millään. Varsinkaan 12-tuntisen työpäivän päälle eikä 5-tuntisen yöunen alle.

Kuukausien tauon jälkeen saattaa "Pikku - Kalle" alkaa elää omaa elämäänsä.....

* * * * *

Vaalien lähestyessä kaikenlaista eläväisten ihmisten väliseen toimintaan liittyvää kaivetaan esiin.

Edellisellä viikolla uutisoitiin näyttävästi Olli Saarelan marraskuussa sattuneesta päiväpeitteiden maksamattomuusongelmista.

Viikon alussa uutisoitiin joulukuussa SDP:n kansanedustajan kourineen värikästä kirjailijaa persuuksista. Epäselväksi asia vieläkin jäi. Kuka teki mitäkin?

Jokohan ensi viikolla ollaan siirrytty näissä jutuissa tammikuussa tapahtuneisiin?

Susan Kurosen "paljastuskirjaa" painettaneen jo kovalla vauhdilla ilmestyväksi. Ilmestynee juuri tuossa helmi-/maaliskuun vaihteessa...

Jokohan juhannukseen mennessä selviää kenen tahojen asettamaan liukumiinaa pääministerimme erehtyi polkaisemaan?

* * * * *

Mikäli luvassa on vielä tuosta suhteesta seksiä sisältävää videonauhaa, niin lienee paikallaan Suomessakin ottaa yhteyttä Clintonin Biliin, kuinka erilaisiin luonnollisiin tarpeisiin pohjautuvia valtion huipputason painajaisia olisi hyvä hoitaa.

Tai kannattaisiko sittenkin suora henkimaailman meedioyhteys Kekkosen Urkkiin, niin rupeaisivat menemään Kanervan Ikekin teletekniset lähestymiset paremmin julkisuudelta suojattuun purkkiin.

Himot ne on hiirelläkin ja potenssit politiikoillakin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus