EU-vaalien tulokset jännittävät

  • WilleWau

Valkoinen valhe, emävalhe ja ministerin valhe?

Varsinkin hallituksen ministerit valvovat julkisuuskuvaansa tarkasti. Vastaten esimerkiksi lehtien mielipidesivuilla esitettyihin väitteisiin nopeasti.

Asian ei tarvitse olla kooltaan kovinkaan iso, kun räväkkä vastaus kiistämisineen tai aina mahdollisen "väärinkäsityksen" oikaisuneen on julkaistu lehdessä kuin lehdessä.

Hyvä näin.

Onko 6 kuukauden tarkkailujakso oikeusministeri Braxin vastaamiseen riittävä?

Iltasanomissa 3.1.2009 hän esitti asioita, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Nuo asiat yksilöi erinomaisesti Vakuutusongelmaisten liiton puheenjohtaja Hannu Kukkonen Iltasanomissa 8.1.2009.

Sen jälkeen alkoikin oikeusministeri Braxin ja hänen tallinsa taholta hiljaisuus, jota on käsittääkseni ihmetelty eduskunnassakin.

Tiedotusvälineetkin vaikenevat, koska niiden tuntuu olevan vaikea käsitellä aihetta, koska lööperin puhumisesta on ymmärtääkseni narahtanut juuri vihreiden ja hallituksen mediasuosikkiministeri Brax.

Oheisena saamani kuvakollaasi "Paperilääkäreiden armoilla" aiheesta ja sen vaikuttavuudesta yksittäisen potilaan loppuelämän kohtaloon.

Paperilääkäreiden armoilla jatkossakin
Paperilääkäreiden armoilla jatkossakin

Perus-ja ihmisoikeuksien todellista toteutumista Suomessa ei valvo kukaan. Toivottavasti EU:n toimivalta tämän tilanteen suhteen kasvaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus