Missä menee oikeuden ja kohtuuden raja?

  • WilleWau

Toivottavasti kukaan Teistä ei joudu kokemaan sitä, että jonkin yllättävän tapahtuman jälkiseurauksena joudutte tappelemaan toimeentulostanne, kuntoutuksesta, hoidoista ja lääkkeistä vakuutusyhtiötä vastaan.

Olen auttanut tämän päivän aikana puhelimitse henkilöitä, jotka alkavat olla aika lailla finaalissa.

Tappelu vakuutusyhtiötä ja vakuutuslääkäreitä vastaan on kestännyt esimerkiksi jo 13 vuotta. Ja kyse on lakisääteisten vakuutusten eli pakollisten vakuutusten turvasta.

Jos tappelutilanteeseen kuitenkin joutuu ja on eri mieltä vakuutusyhtiön kannasta, niin parasta on alkaa tappelemaan tosissaan vakuutusyhtiön esittämää kantaa vastaan.

Kirjoitan päivän toisen kirjoitukseni, koska nyt on ensimmäistä kertaa julkisuudessa luettavissa ne hylkäysprosenttien määrät, jotka ylin toimeentuloturva-asioiden erityistuomioistuin Suomessa jakaa. Tietysti kirjallisen ja suljetun menettelyn kautta.

Päivitys 22.2.2024
Tylyjä lukuja tässä artikkelissa ja sen linkeissä:
Työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunta 2 – TELK
- Julkaistu: 14 helmikuun, 2017 | Kirjoittanut: Suomi 2017 verkosto

Sanahirviön; työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnan (TELK) loppuosan tulisi on muutoksenhaunestämislautakunta. Ainakin, jos tarkastellaan tosielämän tilastoja valittajan/vakuutetun/potilaan kannalta tarkasteltuna.

Artikkelin sarjan ensimmäisessä osassa käytiin läpi tilastoja ja niistä saatavia johtopäätöksiä yleisellä tasolla. Sekä nostettiin esiin lautakunnan puheenjohtajana toimivan Olli Puustisen haastattelu; eläkevaroin kustannetussa Työeläke-lehdessä 5/2016.

Lue lisää osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2017/02/14/tyoelakeasioiden-muutoksenhakulautakunta-2-telk/

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.