Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nahkurinorsi.

Paskahousutesti poliittisille toimittajille  1

Nyt kun Lipposen lähtee pressan kisaan mukaan, niin tiedonvälityksellisesti avautuu todella mielenkiintoiset näkymät.

Virallinen media ei ole uskaltanut tai saanut tuoda esiin sitä tosiasiaa, että perustuslain "uudistamisen" kautta Suomi kansallisvaltiona lakkaa. Taisteluitta ja hallintoalamaisilta kyselyittä. Lurpsahdamme kertaruiskauksella EU:n sulana ja velttona vellovaan ytimeen.

Kyseessä ei ole mielestäni mikään pikku juttu, koska kansalaiset on pidetty todella hyvin piilossa perustuslain todelliselta vaikuttavuudelta.

Sosiaalisella mediallahan eli meillä kaikilla on kameraa ja erilaista nauhuria mukana, kun liikumme kaupungilla.

Tässä Hesarista poimittu jytkyaihe, johon Hesari ei päästänyt yhtään vastausta läpi eikä kukaan Lipposen urahtelusta alleen paskova politiikan toimija uskaltanut mitään kirjoittaa...

Ei mitään bullshittiä. Suomi viedään Natoon ja EU-liittovaltion perustuslain
Ei mitään bullshittiä. Suomi viedään Natoon ja EU-liittovaltion perustuslain "uudistamisen" eli HE 60/2010 kautta.

Joten hienoa olisi, jos joku saisi edes Lipposen Paavon hollille ja kysymään siitä, että miksi te poliittiset velttoperseet, ette kertoneet tästä asiasta mitään äänestäjille ennen eduskuntavaaleja?

Miltä tuntuu olla mahdollisesti Suomen ensimmäinen vallaton presidentti ja samalla maanpetturi?

... no ei tässä mitään.

Eihän tällaista edellä kuvattua voi Suomessa sattua. Sitä harmittelen, jos Lehtisen Lasse vetäytyy ilman taistelua ehdokkuudesta. Lassellla on pirun hyvät jutut ja se saattaa vielä väliin puhua tottakin.

Lasse kertomana muuten pidettiin anekdoottia, että jos Haloska saadaan pidettyä kaksi viikkoa ennen vaaleja erossa sellaisista tilaisuuksista, missä ei tiedetä tarkkaan kuka kysyy ja mitä, niin voitto on varma.

Jokohan Paavon tarkkaan suunniteltu piilotettelu ja kuljettelu on käynnistynyt? Nykyisen kaltainen kansanvaltahan toimii, kunhan kansalaisia ei päästetä kyselemään suoraan.

Tosin kohta ilmestyville Lipposen Paavon Muistelmien kakkososalle voi povata helkutinmoista menekkiä...