Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on torikokouslive.

Torikokous live jatkuu!

Raikkaissa keliolosuhteissa Helsingin ydinkeskustassa. Suomen suurin ajatushautomo? Iloisen henkisen vallankumouksen tyyssija?

No. Ainakin tapahtumaan osallistuvien ja leirissä asuvien yritys on kova. Jo tähän astinen paikalleen juurtuminen on mielestäni useamman hatunnoston arvoinen.

Torikokous Helsingissä (Occupy Helsinki) 31.10.2011 jatkuu 60/24/7
Torikokous Helsingissä (Occupy Helsinki) 31.10.2011 jatkuu 60/24/7

Kun "Miten rahaa; velkarahaa luodaan?" - aihe avautuu mahdollisimman monelle suomalaiselle, niin yhteisten talousasioiden hoitaminen Euroopassakin helpottuu. Suomesta puhumattakaan.

Takaan, että juttu on nerokkaan yksinkertainen. Itseäni nauratti, kun pari vuotta sitten tajusin, miksei velkaraha nykyisen kaltaisessa rahamaailmassa koskaan lopu…

Torikokous - tapahtumaketju on avoin kaikkien ajatuksille ja vaikka et paikalle ennättäisikään, niin laita sanaa halutessasi eteenpäin.

Itse olen vain yksi tämän tyyppisten tapahtumien kannattajista ja sanalevittäjistä. Iloinen henkinen vallankumous on mielestäni Suomessa tervetullut tapahtuma.

Tämä Torikokous – tapahtumaketju on jatkuessaan ja muualle Suomeen levitessään mielestäni kova juttu. Paljon parjattu Turku on ollut käsittääkseni yksi edelläkävijä.

Amerikkalaisopiskelija innostui torikokouksesta
http://www.ts.fi/online/kotimaa/271476.html

Muistakaahan päivittää myös tietonne Suomen itsenäisyydestä ajan tasalle. ”Uudistettu” ja valuvikoja täynnä oleva perustuslaki hyväksyttiin eduskunnassa 22.10.2011:

https://twitter.com/Vaaliliitto/status/127743562849845249/photo/1/large

Joten ei ole ihme, jos presidentinvaalin ehdokkaat ja heidän puolueensa ovat aiheesta hyvin hiljaa. Lukuun ottamatta Timo Soinia. Sanokaa mun sanoneen. Perussuomalaiset ja vasenryhmä äänestivät näet ainoina perustuslain ”uudistusta” vastaan…