Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on äänekoski.

Ruokakauppojen kilpailua !

Sitä saamme todistaa nyt täällä 20 000 asukkaan Äänekoskella ! Ei kovinkaan montaa vuotta sitten tänne tuli Lidl. S-Market vaihtoi paikkaa kun tänne rakennettiin aivan uusi rakennus sitä varten vieläpä vanhan linja-autoaseman kohdalle joka purettiin pois. Siinä rakennuksessa sijaitsee myös Alko nyt. Tänään S-market avasi uuden palvelutorin jossa on kaikkea tuoretta aina tarjolla. Ihan hienolta se näytti ! =) Aiemmin oli K-kaupassa vain tarjolla jotain tämän kaltaista tiskiä.. no syykin on selvillä sillä tänne ollaan parhaimmillaan rakentamassa Citymarketia eli kilpailu on siis kovaa !

Kävin sitten siellä S-marketissa maistamassa keittiömestarin herkkuja sekä juomassa avajaisten kunniaksi kakkukahvit ! Itselläni Lidl on se ykköskauppa. Siellä myydään kaikkea hyvää, tarpeellista ja edullista ruokaa ja tavaraakin. Kakkoskauppa on S-market, erinomaisen hyvä valikoima ja tottakai kun Äitini oli pitkään Keskimaan työntekijä tulee sielläkin paljon käytyä. Saas nähdä mihin väliin tuo Citymarket sitten oikein asettuu ? Varmaankin Siwan, K-Kaupan(joka lopetetaan kylläkin täällä)& Valintatalon edelle !? Tokmannin kanssa taistelee varmaan 3. sijasta. On täällä Ale-Makasiinikin mutta se on vähän syrjässä ihan ydinkeskustasta ja siitä syystä siellä ei tule käytyä niin usein.


Täällä palaa !

Poimittu keskisuomalaisen nettisivuilta :
(Päivitetty 01:37) Lisää aiheesta
Lassila&Tikanojan halli paloi Äänekoskella 0:41
Keski-Suomen pelastuslaitos tiedottaa Äänekosken alueen asukkaille: Äänekoskella Teollisuuskadulla palaa teollisuushalli, josta aiheutuu runsasta savua. Karhulähteen ja Markkamäen ja Likolahden alueen asukkaita kehotetaan pysymään sisällä ja sulkemaan ilmanvaihto.

Hyvä että kaveri soitti kun enhän mä kuullut ja tajunnut mitään vaikka asunkin täällä Karhunlähteellä :/