Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on äiti.

Kesäsiivous..

Äiti läks vasta noin tunti sitten 6,5 h siivoussession jälkeen ! =D Itsehän tietty aloitin jo aiemmin ja jatkoin sitten äipän kanssa. Kaksi koneellista pyykkiä tuli pestyä heti pesukoneen korjaamisen tai oikeastaan putsaamisen jälkeen kun viimeksi tuli pahanhajuista pyykkiä.. nyt oli taas raikasta :) Imurointi, ensin matot sitten lattiat & pelkällä putkella johtoviidakot, listat & kaikki kolot, lattian peseminen, pölyjen & tekniikan välineiden pyyhkiminen, Wc:n siivous, wc:n lavuaarin korjaus joka korjautui parhaiten putkiaineella kun ei oikein lavuaari vetänyt aikaisemmin ilmeisesti mönjän takia.. ja roskien vieminen olivat ainakin ohjelmassa jaetulla työlistalla ! Jäi mulle tosin muutama kasa paperin selvitystä tänne vielä itselle läpikäytäväksi..

Siskopuoli & sen mieskin tulivat välillä käymään vähän jelppaamassa tekniikan kanssa. Alkaapi olla aika siistin näköistä täällä taas vaihteeksi :) Putkimiehen joutuu kyllä vielä soittamaan kun tuo lavuaariosaston ruuvi ja tiiviste eivät ole enää parasta A-luokkaa, mutta se välttää toistaiseksi nyt kuitenkin jo paremmin ainakin kuin ennen tätä iltaa. Ei enää pahemmin vuoda ja imee jo vedetkin suhteellisen nopeasti edes. Enää ei tartte ainakaan ilmoittaa mua "kaamein kämppä-ohjelmaan" vaikka siskopuoli ois kuulemma varmaan pian mut sinne jo ilmoittanutkin et saisin siinä samalla vähän julkisuuttakin ! ;D


Jesh, vihdoinkin lähes terve päivä !

Olin edellisen kerran täydessä terässä lauantaina 26.2 kunnes aloin sairastelemaan. Eilen oli vielä erityisen noivea päivä yhtäkkiä taas, aloin voimaan pahoin, vatsassa kiersi & siihen oli useampikin syyllinen. Yksi oli ehkä vanha purkka suussa.. väsyin totaalisesti kaupungilla & ajattelin vain että jos sänkyyn äkkiä pääsisi..

Noh lähdin kävelemään ja käymään sitten Äidin luona tottakai ! :D Sieltähän sitä lohdutusta löytyikin. Äiti teki löysää puuroa kiisselillä & antoi jonkun vatsavaivoihin auttavan pillerin ja sitten vielä söin ekaa kertaa valion(jee olin siel muuten kesällä töissäkin) uutta ruuansulatusjugurttia ! Kyllä kannatti käydä, piristyin jo illasta ja sain hommattua ton television ja digiboksin mitkä olivat suunnitteilla sille päivälle !

Ja tämä päivä on ollut pitkästä aikaa harvinaisen vireä päivä eli alkaa tuntumaan jo lähes täysin terveeltä ! Ainoastaan pieni röhä on vielä kurkussa, mutta kipeä se ei enää ole eikä tarvi enää pahemmin niistellä. Taisi eilen kannattaa siis käydä äipän luona :) Tämän päivän vielä lepäilen, mutta huomenna voisi kokeilla jo liikuntaakin, vaikka puntin veivailua !? =)