Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jyväskylä.

Sexhibition Jyväskylä.

Tuli lauantaina käytyä pyörähtämässä n.10 tunnin verran katsomassa vähän erotiikkaa ! Koska olen näissä aika paljon jo pyörinyt niin osaan tähänkin suhtautua sekä terveellä kritiikillä että asianmukaisesti. Puitteet olivat tähän mennessä hienoimmat mitä olin nähnyt. Oli satsattu Jyväskylän Paviljongissa valaistukseen ja tilat olivat harvinaisen avarat. Tuli ihan festarifiilis kun oli lavakin niin hieno. Esiintyjinä oli sekä tuttuja kotimaisia kuten Mr. Lothar, BB-Janica & Safyra. Pääesiintyjänä oli upean kaunis Kirsten Price. Ulkomailta oli myös Rob Diesel & Jenny Hard-ohjelmapari joka esitti liveaktia aina mällinheittoon asti joka onkin jo vähän harvinaisempi näky täällä Suomessa..

Kritiikkiä antaisin lähinnä esiintyjien huonoon katsojien mukanaottamiseen ! Oikeastaan BB-Janica oli ainoa joka otti avustajia lavalle "puuhalavan" lisäksi. Ulkolaiset vetivät vaan "kylmästi" oman shownsa ilman avustajia. Liekkö sitten maksettu liian huonoa palkkaa näille ? =D Mitä mä olen näissä tapahtumissa ollut, niin suorastaan outoa näin. Itse olen ollut esim. hollantilaisen pornotähden sekä englantilaisen povipommin kanssa lavalla. Yleisöä oli ihan kivasti. Kuulemma paremmin kuin edellisiltana perjantaina. BB-Nino toimi siellä muuten juontajana.

Puuhalava oli uusi juttu minullekin. Se oli vähän eri kulmassa oleva lava jossa oli myös joitakin ammattilaisten esityksiä mutta huomattavasti vähemmän. Sen tarkoituksena oli innostaa ja kannustaa yleisöä tulemaan tekemään omia temppujaan lavalle ! Jyväskyläläiset olivat kyllä harvinaisen ujoja. Noin ison yleisön joukosta olisi luullut saavan vähän paremmankin shown aikaan. Ehkä oli sen verran nuorta porukkaa pääosin etteivät he kehdanneet tai sitten pariskuntia jotka eivät ole niin avoimia kuitenkaan.. no katsoin lopussa syntynyttä häslinkiä aikani ja ärsyynnyin vaisuun menoon jota Mr.Lothar juonsi, että ampaisin lopulta itsekin lavalle ! =D Otin pitkät housuni pois ja strip-housujen alta raotin yhdelle likalle vähän suuhunpantavaa ja suihinhan hän alkoikin sitten ottamaan ! ;D Hahahaa saatiinhan vähän vipinää. Lähestyin sitten vielä toistakin, mutta hän sanoi vain tanssivansa vähäpukeisesti. Okei oma osuuteni oli sitten siinä, laitoin vaatteet päälle ja poistuin lavalta kohti päälavaa katsomaan että mitäköhän ihmettä siellä oikein tapahtuu =)


Aikuisten pyjamabileet !? xP

Toteutin tänään sitten jo vähän aikaa suunnittelemani ostokset eli ostin uuden sängyn(vähän entistä tilavamman ja laadukkaamman) sekä vuodesohvan vieraita ja päivänotkumista varten ! :P Olin jo kerran käynyt niitä Jyväskylän Palokan Sotkassa katsomassa ja nyt kävin tekemässä sitten niistä ne kaupat. Sänky oli jo valmiksi selvillä, mutta vuodesohvia oli 2 potentiaalista ja vielä lopullisessa valinnassani 3 eri värivaihtoehtoa.

Valitsin lopulta sen ei ehkä niin erikoisen näyttävän näköisen vuodesohvan kuin mitä se toinen vaihtoehto olisi ollut mutta tämä oli sitäkin parempi käytännöllisesti kun siinä oli vetolaatikkokin sekä se oli suorempi ja tukevampi vaihtoehto selälle. Sen kangas oli vähemmän hiostavan oloinenkin kesää ajatellen. Niin nyt vissiin pitäisi sitten järjestää jotkut aikuisten pyjamabileet jossa pompitaan sängyillä !? xD Joku painoraja olisi kuitenkin hyvä olla etteivät yli 100 kiloiset menisi heti mun uusien sänkyjeni lävitse pomppiessaan..