Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kännykkäkotelo.

Oli hyödyllinen huutiskauppa reissu..

..eilen perjantaina ! =) En ollut lainkaan ostoaikeissa tällä kertaa sillä netin kuvien perusteella siellä ei tällä kertaa näyttänyt olevan mitään niin kiinnostavaa tavaraa.. ajattelin vain lähteä kaverin matkaan ottaen samalla ikävimmät tilastot mukaan joita tulee monesti paremmin Hirvaskankaan Abc-aseman tietokoneella tehtyä heti huutokaupan jälkeen kuin kotona.. mutta onneksi olin väärässä ! Mun ostoslistassa on jo pitkään roikkunut sana kännykkäkotelo kun edellinen pääsi repeämään jo hajalle. Mutta laiskuus on vaivannut sen osalta ja olen kiikuttanut kännykkää aina repussa jo jonkin aikaa. Mutta nyt siihen tuli muutos..

Näytössäkään en vielä huomannut kännykkäkoteloita, mutta siinä vaiheessa kun eräs vanha pappa huusi laatikollisen varmaan satoja kännykkäkoteloita pikkurahalla, hyökkäsin haukkana miestä kohti rahastajan vielä rahastaessa häntä & kysyin että myisikö hän eurolla mulle yhden kännykkäkotelon !? "Ota vaikka 4", sain vastaukseksi :) Aloimpa sitten kaivamaan laatikosta sopivan kokoisia ja näköisiä & niimpä teimme sitten kaupat ! Eurolla 4 kännykkäkoteloa, 2 niistä myös paketissa ja näyttivät nuo toiset 2 olevan myös aivan käyttämättömiä !

Koska multakin on näin kerran pyydetty yhtä kappaletta ostaessani paketillisen jotain samaa tuotetta, rohkenin mennä tuosta vaan kyllä kysymään ! Jos olisit mennyt vaikka expertille ostamaan, niin kyl oisit saanut pulittaa jo yhdestä vähän paremmasta kännykotelosta jo parisenkymmentä euroa ! Joo nyt on sitten valinnanvaraa. Voin laittaa nyt päivän fiiliksen mukaan joko punaisen, sinisen, mustan tai läpinäkyvän valkoisen kännykkäkotelon ! =) Niin ja kun edellinen ehkä se suosituin noista menee rikki, niin uusi vaan heti käyttöön..