Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kävely.

Rohkeus yleensä kannattaa...

...tai rohkea rokan syö ! Jos jättää jotain tekemättä tai kokeilematta kuitenkin järjen kanssa niin se yleensä jää sitten myöhemmin harmittamaan.. Jossittelulle ei jää sijaa kun toimii useimmiten aina tuosta noin vaan rohkeasti ! Vaikka joskus pää täysillä suoraan seinään ! Kolhuja tulee, mutta elämänjälki jää..

Tuo aihe putkahti mieleen äsköisestä kun olin eräässä kaupassa & 2 ehkäpä suosikkikassaneitiä olivat töissä samassa vuorossa. Ajattelin mielessäni yhtä juttua joka teki mieli kovasti sanoa.. ja olinkin rohkealla tuulella & sanoin sen sujuvasti että "Täällähän on tänään harvinaisen kauniita kassaneitejä".. sillä sitä mieltä todellakin olin ja toivoin samalla että heille tuli hyvä mieli siitä myös :) Tahto sanoa meni tällä kertaa kevyesti pelon ohi ! Noh se toinenkin kassaneiti jonka kanssa en nyt asioinut sanoi sitten myös tottakai kiitti heipat ! =))

Olen tässä viime aikoina tutustunut yhteen tyyppiin, joka on erittäin hyvä naisten kanssa. Osaa vetää oikeista naruista, olla kohtelias ja ystävällinen pilke silmäkulmassa. Hän ei ole ulkonäöltään mikään prinssi, mutta taitaa puhumisen sujuvan taidon ja nuolien lähettämisen kohti maalejaan ! :) Hänestä onkin hyvä ottaa vähän mallia ! Tärkeintä tietysti on ensin se kontaktin sujuva tekeminen ja etenkin se että uskaltaa avata suunsa. Sen hän kyllä taitaa & naiset ovat pian jo hymy suussa hänelle ! =D

Noh tulipa tuossa sitten kaupasta tullessa avattua suu vielä toisenkin kerran tänään hieman yllättävästi.. Toiselta tieltä kääntyi eteeni sporttisen näköinen ja sporttisessa asussa oleva neitonen & arvasin melkein mihin hän oli menossa.. tämän kadun varrella olevaan kuntokeskukseen.. ja arvaus osui nappiin ! Kuljin täsmälleen samaa vauhtia hänen perässään, toki pari kassia kädessäni mutta kuitenkin. Kun hän pysähtyi kääntymään, sanoin että "Kerrankin löytyi mulle sopiva lenkkikaveri vauhdin puolesta sillä se on kovin harvinaista".. =D Todellakin.. sillä sillä tutun tappavan tasaisella vauhdilla kävelin ja olisin saanut pistää vielä yhden, todella kovan vaihteen päälle, jos olisin mielinyt mennä ohi..


Terveysbuumi senkun jatkuu..

Juurikin just nyt voisi venytellä vaihteeksi taas kunnolla että jaksaa taas jalkoja treenailla tässä lähipäivinä viimeistäänkin ! Kävelyä on lisätty & nyt uutuutena hyötykävelyä kun tänään huomasin että takakumi on pyörässä tyhjänä.. oli kiirus joten jalkaisin sitten matkaan vaan ! Muutenkin olen tosi laiska tollasten rikkinäisten asioiden suhteen. En edes ole vielä jaksanut katsoa mikä siihen oikein tuli.

No kunnes jaksan vien sen joko huoltoon tai korjaan itse. Mutta sitä ennen ajattelin ottaa hyödyn tästä ajasta ja kävellä pari viikkoa nyt aina pyöräilyn sijasta. Pitää muistaa vaan lähteä vähän normaalia aiemmin matkaan. Kyl se pari viikkoa nyt vähintään saa olla rikkinäisenä toi pyörä, muuten houkutus päästä nopeammin paikkoihin pyörällä taitaa käydä liian suureksi..

Ja livetietoa : Kesken blogin kirjoittamista tuli puhelu & kamu toikin mulle vielä enemmän juotavaa Virosta mitä oli sovittu, jippii ja jees ei haittaa yhtään !!! :P