Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lisäravinteet.

"Selvästi isänsä poika" ! :D

Joo äiti oli tosiaan eilen pitkästä aikaa käymässä. Itse toki vierailen heillä paljon usemmin. Ja hyvä että oli eilen, kun tehtiin kunnon kesäsiivous tosiaan ! Itse olen niin pirun laiska välillä noiden siivoamisien suhteen.. mutta en eilen sillä kun puuskan aina saan olen kyllä tehokas !

Noh näytin sitten keittiön siivouksen yhteydessä kaappiin joka on pyhitetty lisäravinteille. Siihen äiti tokaisi tuon blogin otsikon ! =D Joo onhan siellä monenlaista purkkia ja vitamiinia hyllyillä.. :p Niin isäni oli seiväshyppääjä ja hän oli kuulemma käyttänyt melko paljon siihen aikaan vielä melko harvinaisiakin lisäravinteita jo !

Niin pidän isääni kuitenkin vähän sankarina sillä olenhan välillä pelottavankin paljon hänenkaltainen.. siitä en niin tiedä mutta isäni oli melkoinen naistenmies tai ainakin sen käsityksen hänestä lapsena sain & niinhän se taisi ollakin !? Vaikka isäni onkin aikoinaan hylännyt minut avioeron myötä & on kovin etäinen hahmo ja pidän isäpuoltani enemmän isänäni, minulla on kuitenkin ne geenit sieltä isäni puolelta ! Sitä ei pidä koskaan unohtaa. Pidän hänelle kuitenkin aina peukkua vaikka etäisyys jatkuisikin aina hautaan asti sillä muuten en olisi tässä.Olo on kuin pikkulapsella Jouluna..

..kun tänään saapui se lisäravinnepaketti viimeinkin ! Noh oma vika kun tajusin tän viikon alussa vasta et aijaa täähän pitääkin maksaa jo ennakkoon ja sit vasta paketti lähtee tulemaan.. :P Mukava tunne, ollaan projektin alussa & nyt Toni-Poni ottaa sotilaallisen asennon ja alkaa taistelemaan kohti tiiviimpää kehoa ! =)

Tilasin tosiaan 'Fit for Summer 2-paketin' joka olisi nyt paremminkin Fit for Winter ! =D Siinon peräti 8 eri tuotetta jotka vaikuttavat rasvanpolttoon.. sitten 3 purnukkaa sitä sokeritonta proteiinivanukasta sekä pari muuta tuotetta. Joo, todellakin tuntuu nyt mukavalta kun missio sai kivaa uutta piristävää kokeillettavaakin oman tahtonsa tueksi :)