Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on merkkipäivät.

Sisä-Suomen Lehti 50 vuotta !

Alkuunsa pieni gallup : Kuinka moni on lukenut tai edes nähnyt tälläistä lehteä ?

No me täällä Äänekoskella luemme tätä paikallislehteä & pysymme näin ajan tasalla mitä täällä aina tapahtuu. Ilmestyy normaalisti muuten 3 kertaa viikossa ! Itse olen lukenut lehteä jo aika pitkään säännöllisesti lähes lehti lehdeltä. Tosin en nyt aina niin tarkkaan, mut kyllä uusi numero vähintäänkin tulee aina vilkaistua :)

Tänä aamuna ilmestyi tosiaankin 50-vuotisjuhlanumero & onnittelut siitä !

Sisä-Suomen Lehti 50 v.
Sisä-Suomen Lehti 50 v.

Kastetilaisuus !

Tänään oli sitten taas kristillinen ilta kun systerin nuorimmainen poika kastettiin. Siinä mielessä taas ettei edellisestä ollut ehtinyt vierähtää kuin parisen vuotta; siis siitä edellisestä kastetilaisuudesta & välissä oli ne hautajaisetkin. Tällä kertaa minua ei pyydetty kummiksi eikä se kyllä haitannutkaan kun edellisen kerran sain jo sen kunnian ! =) No eihän köyhää saakaan vararikkoon päästää liian monen kummilapsen myötä ! x)

Himpan verran iloisempi tilaisuus oli kyllä kuin viimeksi nuo hautajaiset. Tilaisuus oli varsin hieno kun oma kummilapsikin sai tehtävän pyyhkiessään pikkuveljeltään kasteen rätillä pois ! =) Niin ja ei viimeisenä ja vähimpänä vatsa tuli taas aika täyteen tuolla.. =)


Joulun Ihme ! =)

Systeri sai eilen toisen pojan jihuu ! :) Mitat olivat 3560g & 49cm. Pidän jo niin kovasti hänen esikoisestaan kummipojastani että.. tästähän saadaan hyvä urheilutiimi sitten ! =D Juu oli aika mieleenpainuva hetki eilen kun sain kuulla tästä iloisesta tapahtumasta niin leikin juuri samalla tämän kummipojan kanssa ja kutsuinkin häntä sitten heti isoveljeksi joka sai juuri pikkuveljen :) Siitä tämä 2-vuotias vilperi ei vielä välttämättä tajunnut mitään, mutta oli kuitenkin mukana juhlimassa ja iloitsemassa siitä ! =) Ja mikä parasta, tällä kertaa ei synnytyksessä ollut juurikaan ongelmia kuten viimeksi & synnytysarvosanat olivat kohdillaan :)
Riehakasta Vappua vaan kaikille Cityläisille ! =D

Ah ompas ollut hieno ja lämmin päivä ! =) Melkein kuin kesällä paitsi ettei oo vielä niin vihreetä. Aurinko paahtanut ja lämmittänyt kivasti ulkona liikkuneita. Tänään voisikin vaihtaa hieman vapaalle ja lähteä käymään vaikka ainakin yhdessä pubissa joka on tänään viimeistä päivää auki. Noh aina siihen on uusi tullut edellisen lopettaessa ja näin tulee käymään taatusti tämänkin jälkeen. Perinteinen viiskulma kun on kyseessä niin ainahan siinä joku pubi/ravintola systeemi pitää olla ! Saas nähdä millon seuraava alottaa ? Kenties kesäksi avataan taas ? No mutta nyt en aio vaivata päätä moisilla asioilla vaan vaihtaa kohta vapaalle pienen urheilullisen tuokion jälkeen nauttien tästä riehakkaasta juhlasta !