Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pääsiäinen.

Päivän syvälliset tekstini suoraan Facebookista !  3

Tälläiset 2 tekstiä kirjoitin tänään Facebookissa ajatusteni juostessa :

Paitsi että lasten suusta tulee totuus, niin mielestäni meillä aikuisilla on velvollisuus opettaa heille myös suvaitsevaisuutta. Sen opin myötä helpotamme paljon myös lasten elämää. Kuviteltu esimerkki vaikka koulumaailmasta : Lapsi kysyy toiselta miten teillä vietetään pääsiäistä ? -Lapsi vastaa : Ei mitenkään ! Siihen toinen lapsi : Sitten en kyllä varmasti leiki sun kanssas ! Eli ennaltaehkäisemme jo tulevia mahdollisia ongelmia opettamalla lapsia ymmärtämään erilaisuutta.

Näin pääsiäisenä olisi hyvä laittaa tähän jotain syvällistä. Yritän : En toivo itselleni niinkään mitään äkkirikastumista vaan toivon että ymmärrykseni ja kohteluni kanssaihmisiä kohtaan kehittyy ja jalostuu yhä paremmaksi ja paremmaksi. Raha vain helpottaa vähän elämää, mutta onnea sillä ei sinänsä kyllä saa. Meidän pahempia puolia on turha korostaa sillä ne valitettavasti nousevat esiin kyllä helpommin muutenkin joten on hyvä keskittyä siihen miten voisimme olla parempia ihmisiä.

Niin ja Hyvää Pääsiäista kaikille(niille jotka eivät sitä vietä niin hyvää päivää vaan) ! =)


Perinteinen Pitkäperjantain treeni.. =)

En ole kovinkaan uskonnollinen ihminen, mutta jostain syystä tulee treenattua aika usein juuri Pitkänäperjantaina ! Olen huomannut tämän nyt aivan viime vuosina & perinteitä kunnioittaen aion treenata sitten myös tänäkin pitkänä perjantaina ! :D

Olkoon tämä sitten tätä omaa kunnioitustani Pääsiäisen historiallisille tapahtumille jos näin todellakin on tapahtunut ! Paljon hikeä, toivottavasti ei kuitenkaan verta ja kyyneleitä vuodattaen kärsin & samalla nautin Pitkäperjantain treenistä ! =)

Hyvää Pääsiäistä, ihmiset !