Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sängyt.

Yksi projektini eteni valmiiksi ! =)

Luovuin ensin mielessäni kuntolaitteesta. Toki treenasin vielä hyvät jäähyväistreenitkin sillä ! =) Kävin ennen edellisessä blogissani kerrottua reissua tosiaan hommaamassa sängyn & vuodesohvan Jyväskylästä. Toisen olisin saanut vaikka heti mutta toista jouduin vielä odottelemaan noin 1-2 viikkoa. Tein kuitenkin jo kaupat ja lähdin sinne reissuun sitten "karkuun" ! =D Kotkassa ollessani sain tekstiviestin Sotkalta ja yhteystiedot että voisin sopia jakelusta. Mutta vielä olisi se "romu" eli kuntolaite kotona joka pitää poistaa että uudet huonekalut mahtuisivat kämppään !

Kun tulin reissulta, parin päivän lepäämisen ja palautumisen jälkeen aloin tosissani miettimään mitä tuolle kuntolaitteelle oikein tekisi. Soitin jo romuttamoonkin. Aiemmin olin ottanut yhteyttä myös huutokauppaan, mutta hakupalkat ja kaikki, eipä taida kannattaa.. muutenkin on niin iso laite kyseessä että sitähän ei tuosta noin vaan minnekään siirretäkään ilman suunnittelua, apuvoimia jne. Mutta sitten päätin vielä kokeilla Facebookia ja yllätyin kun hetkessä ilmaantui peräti 3 kaveriani jotka olivat siitä kiinnostuneita. Oikeastaan 2 heistä aivan tosissaan, kun kolmannelta puuttui tila sille. Noh pieni hintakilpailukin saatiin sitten lopulta edes aikaan ! =D Joka tosin ratkesi aika nopeasti. Niin hyvä Facebook, hyvä kun olet olemassa ! =)

Ja kun ostaja ehdotti samantien myös päivää milloin voisi tulla sen hakemaan, niin sehän oli aivan mahtava juttu ! Noh nyt muutama päivä sitten sunnuntaina oli sitten käsillä sen h-hetki eli hakuaika. Sitä ennen vielä tietty yksi jäähyväistreeni hyvin palvelleelle laitteelleni ! :) Ja hyvä siivous jo senkin takia että olisi helpompi siirtää se laite pois ! Purettiin laite 2 osaan & painopakka otettiin myös erikseen irti jotta oli helpompi siirrellä laitetta vaikeissa kohdissa kuten ovella. Ovi irti myös niin mahtui paremmin. Homma sujui varsin mainiosti reilussa 1-1,5 tunnissa suunnitteluineen. Mahtava homma että käytettynä ostamani laite sai yhä jatkaa hyödyllistä elämäänsä, nyt uudessa kodissaan ! =) Olisi ollut sääli antaa viedä se romuttamoon..

Sovin sitten seuraavana päivänä sängyistä ja olivat kuulemma liikkumassa keskiviikkona Äänekoskella päin joten sitten saisin ne huonekalut viimeinkin jo kotiini. Nyt täällä kotona tuoksuvatkin jo uudet huonekalut jotka sain äsken koottuakin :) Ensi yön nukunkin uudessa sängyssäni ! Vanha sänky notkuu vielä kämpässä pystyasennossa, mutta pian senkin kohtalo selvinnee. Kuntolaitteestani en olisi muuten luopunukaan jos olisi ollut ylimääräistä tilaa, mutta joskus on uudistuttava ja on se nyt kivempaa että koti näyttää taas enemmän kodilta kuin kuntosalilta. Ja nyt on sängyn paikkakin taas siellä missä tässä kämpässä sen tarkoitus onkin olla. Ennen siellä oli se kuntolaite. Jäihän mulle sentään penkki, levytanko, käsipainot & levypainoja. Ja kun haluaa vähän monipuolisemminkin treenata, voi aina mennä myös kuntosalille ja treenata sosiaalisemmin ! =) Tulevaisuuden haaveena on tietty isompi kämppä jonne tietty aion hankkia sitten vähän pienemmän mutta paremman kuntolaitteen sitten joskus !? =D

.. ja takaa.. ojentajapunnerrustanko penkillä. Tietty laitteesta löytyy myös ylätalja.
.. ja takaa.. ojentajapunnerrustanko penkillä. Tietty laitteesta löytyy myös ylätalja.
Edestä..
Edestä..
Reilut 10 vuotta palvellut kuntolaitteeni sai uuden kodin ! =)
Reilut 10 vuotta palvellut kuntolaitteeni sai uuden kodin ! =)