Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on siivous.

Kesäsiivous..

Äiti läks vasta noin tunti sitten 6,5 h siivoussession jälkeen ! =D Itsehän tietty aloitin jo aiemmin ja jatkoin sitten äipän kanssa. Kaksi koneellista pyykkiä tuli pestyä heti pesukoneen korjaamisen tai oikeastaan putsaamisen jälkeen kun viimeksi tuli pahanhajuista pyykkiä.. nyt oli taas raikasta :) Imurointi, ensin matot sitten lattiat & pelkällä putkella johtoviidakot, listat & kaikki kolot, lattian peseminen, pölyjen & tekniikan välineiden pyyhkiminen, Wc:n siivous, wc:n lavuaarin korjaus joka korjautui parhaiten putkiaineella kun ei oikein lavuaari vetänyt aikaisemmin ilmeisesti mönjän takia.. ja roskien vieminen olivat ainakin ohjelmassa jaetulla työlistalla ! Jäi mulle tosin muutama kasa paperin selvitystä tänne vielä itselle läpikäytäväksi..

Siskopuoli & sen mieskin tulivat välillä käymään vähän jelppaamassa tekniikan kanssa. Alkaapi olla aika siistin näköistä täällä taas vaihteeksi :) Putkimiehen joutuu kyllä vielä soittamaan kun tuo lavuaariosaston ruuvi ja tiiviste eivät ole enää parasta A-luokkaa, mutta se välttää toistaiseksi nyt kuitenkin jo paremmin ainakin kuin ennen tätä iltaa. Ei enää pahemmin vuoda ja imee jo vedetkin suhteellisen nopeasti edes. Enää ei tartte ainakaan ilmoittaa mua "kaamein kämppä-ohjelmaan" vaikka siskopuoli ois kuulemma varmaan pian mut sinne jo ilmoittanutkin et saisin siinä samalla vähän julkisuuttakin ! ;D


Järjestin CD-levyt järjestykseen !

Tämä CD-levyjen kanssa pelleilykin on kohta varmaan jo vanhanaikaista, mut ei se mitn.. Jo pitkään on pitänyt järjestää ne kun epämääräisiä kasoja on päässyt muodostumaan ja uusimmat levytkin pitäisi jonnekin väleihin tökkiä. Mulle on muodostunut sellainen järjestys että minkä bändin levyjä on eniten, on ensimmäisenä, toiseksi eniten toisena jne. Jos jotain bändiä tulee lisää voi olla että sen paikka hieman muuttuu.. en tiedä mistä sain tälläisen päähänpinttymän järjestyksen kanssa !? =D

Noh sitten on vielä yksi erikoishylly johon mahtuu juuri 3 eri bändin tuotannot mitä multa löytyy & nämä bändit ovatkin sitten aivan niitä suosikkejani eli siellä on Testament, Annihilator & Death-bändien levyt ! =)


Nyt taitaa digiboksi taas toimia ! =)

Viikon ajan oli tosi epämääräistä miten televisio näkyi vai näkyikö ollenkaan !? Melkeimpä oli että joka toinen päivä sain sen näkymään ja sen jälkeen en siihen uskaltanut koskeakaan kunnes taas seuraavana päivänä kuunneltiin sitten taas radiota.. kuten tänään Jypin peliä ! Sitten sain pienen tarmonpuuskan ja päätin siivota sopivasti ennen bb-talkshowta, enkä vähäisimpänä imuroida television ympäristö ja johtoviidakko sekä pyyhkiä pölyt laitteista.

Ihan en sen alkuun ehtinyt sillä laitteen tutkiminen oli vielä edessä. Ei meinannut taas tulla mitään vaikka miten päin yritin. Luulin jo että virtajohdon kosketuksessa on vikaa, mutta vika olikin videoissa joka oli digiboksin alla & etenkin sen johdossa ! Sen johto oli kietoutuneena dikiboksin johtoon ja häiritsi siinä niin ettei kuva näkynyt tv:ssä tai se pomppi. Havaitsin sen kun liikuttelin videon johtoja niin jotain alkoi tapahtumaankin. Näitä ei kyl nyt tarvi kun pelkkää tv:tä katselen ajattelin ja tilapäisratkaisuna otin koko videot & sen johdot pois tuosta sekamelskasta toistaiseksi.

No ehtipä jännittävän loppupuolen Big Brotherista sentään näkemään ! Ja olin todella yllättynyt ja vähän pettynytkin(olisi ehdottomasti ansainnut olla finaalissa asti) kun Elisabeth joutui lähtemään.. häiritsiköhän ihmisiä hänen viikolla puhumansa taustansa itsestään ja vapaa kasvatus ?? Vai kenties tuo loputon kiroilu & lemmennautinnot Petrin kans.. who knows !?

No mutta palatakseni omiin puuhiini, hieno homma, paitsi että digiboksin mysteeri selvisi samalla iskulla koti on nyt myös raikkaampi ! :)