Kesäkuussa tapahtuu..

Eiliset hankinnat : Henkilökortti & 24pack !!  1

Joo tuossa reilu viikko sitten kävin laittamassa toimeen uusien henkkarien hankkimisen ! 51 euroa maksoivat + kuvan otto & 4 kuvaa siitä muistoksi 15 euroa eli yhteensä 66 euroa meni siihen investointiin. No eilen kävin hakemassa sitten valmiin henkilöllisyyskorttini, jee ! Edellinen oli jo "vähän" vanhentunut kun sen hankin ennenkuin täytin 18 ja oli siis jo muutenkin vanhanaikainen =D Viimeinen kimmoke sen hankkimiseen oli kun pankissa oli outo virkailija joka kysyi henkkareita eikä vanhasta saanut naputeltua koneelle niitä tietoja mitä olisi halunnut..

No eilen hankin myös yhdeltä kaverilta Viron tuomisiaan kun ostin häneltä Sinebrychoffin Cranberry Long Drinkkejä 24 pakkauksen ! =) Näitä juopotellaan sitten tänään :)


Sulkapallo !  1

Tänään oli joku kesän 10.kerta vuorossa ja koko ajan se peli pikkuhiljaa siitä kehittyy.. on onni että pelikaveri on niin pirun tasainen ! Kutakuinkin voitot ovat nyt tasan ! Se on tosi pienistä asioista kiinni aina että kumpi voittaa ! Enemmänkin henkisistä seikoista kuin peliosaamisesta se on ollut kyllä kiinni. Itseluottamus on erittäin tärkeä asia ja se on jännästi vaihdellut kerta toisensa jälkeen..

Toki myös päivän kunto, tasapainoaisti, keskittyminen ovat esim. myös tärkeitä asioita. Esim. edellisellä kerralla en saanut oikein jalkoja liikkeelle vaan ne tuntuivat aika hyytelöltä ja se oli ratkaiseva tekijä silloin vaikka tiukat oli pelit silloinkin. Tänään pelasin varmaan kesän parasta peliä ja mulle kehittyi 1h pelissä selvä henkinen yliote. Virheet vähenivät vaan mitä pidemmälle peli eteni & ote oli rento siitä huolimatta vaikka edellisellä kerralla taas minä vuorostani hävisin.

Ennen Juhannusta ei enää kyllä sulista pelata.. hyvät hiet sai kyl taas tänään ! =) Pelailtiin vielä n.20 minsaa pelin päätteeksi huvikseen. Huomenna jos vähän puntteja ja perjantaina kans ja illalla sitten Juhannuksen viettoon yhteen lähikaupunkiin jonne odotetaan saapuvan paljon porukkaa yhteen paikkaan bilettämään ! :)


Jalkapalloblogi !  1

On ajankohtainen tänään kuten mulle olisi lähes joka päivä muutenkin ! =) Tänään Suomi kohtaa kovan Ruotsin EM-karsintaottelussa & Suomella ei ole kuin parannettavaa edellisestä umpisurkeasta San Marino-pelistä ! Vaikka Suomi häviäisi maalilla tai kahdella niin silti todennäköisesti tämä peli on jo askel eteenpäin uuden valmentajan komennossa !? Suomella ei ole kauheasti hävittävää, Ruotsilla taas on joten siinä mielessä Suomi voi lähteä peliin aika vapautunein mielin. Kuten niin usein Suomi pelaa hyvin juuri kovempia maita vastaan kun siltä ei juuri mitään odoteta.. toivottavasti näin myös tänään !? :) Yksittäisessä pelissä on aina kaikki mahdollista jos saa vaan hyvän hengen päälle ! Siis hyvä Suomi, hakkaa päälle !!! Tänään kannustetaan Suomi taas kovaan suoritukseen kuten MM-lätkässäkin !

Pelasin tässä yksi päivä kummipojan kanssa jalista & kokeilin siinä samalla pitkästä aikaa kunnolla-pomputteluakin ! Onhan tässä aina näissä yhteyksissä vähän aiemminkin pomputeltu mutten ole kokeillut kunnolla että kuinka paljon saisin !? No en kyllä tälläkään kertaa päässyt koklaamaan mutta.. noh tällä kertaa aloin pomputtelemaan jalkaterillä vuorotellen ja pääsin hyvään rytmiin kun keskityin & 190 kohdilla kummipoika tuli häiriköimään niin että jouduin lopettamaan ! :/ Mutta kyllä fiilis oli sellainen että muutama satanen olisi hyvinkin voinut kyllä menä !? :) Ei se tuntuma mihinkään katoa kun on sen joskus oppinut & aika ajoin sitä vähän yllä pitänyt ! =) Terveisin nimimerkki 15-kesäisenä yli 3000 pomputtanut.


Nyt (kummi)poika saunoo ! =D  1

Kummipoika oli hoidossa vanhempien luona joten piti käydä taas kerran vähän leikkimässä ! :) Heillä oli myös saunapäivä. Mä sain luvan mennä ensimmäiseksi, mutta kun aloin riisumaan vaatteitani niin alkoi kummipoikakin & halusi saunaan nimenomaan minun kanssani ! =D No mikäs siinä. Rohkea epeli, eihän me ennen olla saunassa yhdessä käytykään vaikka hyviä kavereita ollaan oltukin heti hänen syntymästään lähtien :)

Ai tämmöstäkö se isänä oleminen olisi vai ? :D Mun piti vielä pestä hänen hampaansa, leikkasin hampurilaisestani hänelle siivuja kun hänellä oli vähän eri ruoka itsellään. Pelattiin tietty vähän vielä tietokoneella, leikittiin, palloiltiin jne. Vielä mun olisi pitänyt jäädä sinne yöksikin.. mutta kun sanoin että tuun huomenna taas kyllä käymään niin ei ollut kummipoika enää surullinen vaikka äsken lähdinkin :)


"Selvästi isänsä poika" ! :D  1

Joo äiti oli tosiaan eilen pitkästä aikaa käymässä. Itse toki vierailen heillä paljon usemmin. Ja hyvä että oli eilen, kun tehtiin kunnon kesäsiivous tosiaan ! Itse olen niin pirun laiska välillä noiden siivoamisien suhteen.. mutta en eilen sillä kun puuskan aina saan olen kyllä tehokas !

Noh näytin sitten keittiön siivouksen yhteydessä kaappiin joka on pyhitetty lisäravinteille. Siihen äiti tokaisi tuon blogin otsikon ! =D Joo onhan siellä monenlaista purkkia ja vitamiinia hyllyillä.. :p Niin isäni oli seiväshyppääjä ja hän oli kuulemma käyttänyt melko paljon siihen aikaan vielä melko harvinaisiakin lisäravinteita jo !

Niin pidän isääni kuitenkin vähän sankarina sillä olenhan välillä pelottavankin paljon hänenkaltainen.. siitä en niin tiedä mutta isäni oli melkoinen naistenmies tai ainakin sen käsityksen hänestä lapsena sain & niinhän se taisi ollakin !? Vaikka isäni onkin aikoinaan hylännyt minut avioeron myötä & on kovin etäinen hahmo ja pidän isäpuoltani enemmän isänäni, minulla on kuitenkin ne geenit sieltä isäni puolelta ! Sitä ei pidä koskaan unohtaa. Pidän hänelle kuitenkin aina peukkua vaikka etäisyys jatkuisikin aina hautaan asti sillä muuten en olisi tässä.


Täällä palaa !  1

Poimittu keskisuomalaisen nettisivuilta :
(Päivitetty 01:37) Lisää aiheesta
Lassila&Tikanojan halli paloi Äänekoskella 0:41
Keski-Suomen pelastuslaitos tiedottaa Äänekosken alueen asukkaille: Äänekoskella Teollisuuskadulla palaa teollisuushalli, josta aiheutuu runsasta savua. Karhulähteen ja Markkamäen ja Likolahden alueen asukkaita kehotetaan pysymään sisällä ja sulkemaan ilmanvaihto.

Hyvä että kaveri soitti kun enhän mä kuullut ja tajunnut mitään vaikka asunkin täällä Karhunlähteellä :/


Kesäsiivous..  1

Äiti läks vasta noin tunti sitten 6,5 h siivoussession jälkeen ! =D Itsehän tietty aloitin jo aiemmin ja jatkoin sitten äipän kanssa. Kaksi koneellista pyykkiä tuli pestyä heti pesukoneen korjaamisen tai oikeastaan putsaamisen jälkeen kun viimeksi tuli pahanhajuista pyykkiä.. nyt oli taas raikasta :) Imurointi, ensin matot sitten lattiat & pelkällä putkella johtoviidakot, listat & kaikki kolot, lattian peseminen, pölyjen & tekniikan välineiden pyyhkiminen, Wc:n siivous, wc:n lavuaarin korjaus joka korjautui parhaiten putkiaineella kun ei oikein lavuaari vetänyt aikaisemmin ilmeisesti mönjän takia.. ja roskien vieminen olivat ainakin ohjelmassa jaetulla työlistalla ! Jäi mulle tosin muutama kasa paperin selvitystä tänne vielä itselle läpikäytäväksi..

Siskopuoli & sen mieskin tulivat välillä käymään vähän jelppaamassa tekniikan kanssa. Alkaapi olla aika siistin näköistä täällä taas vaihteeksi :) Putkimiehen joutuu kyllä vielä soittamaan kun tuo lavuaariosaston ruuvi ja tiiviste eivät ole enää parasta A-luokkaa, mutta se välttää toistaiseksi nyt kuitenkin jo paremmin ainakin kuin ennen tätä iltaa. Ei enää pahemmin vuoda ja imee jo vedetkin suhteellisen nopeasti edes. Enää ei tartte ainakaan ilmoittaa mua "kaamein kämppä-ohjelmaan" vaikka siskopuoli ois kuulemma varmaan pian mut sinne jo ilmoittanutkin et saisin siinä samalla vähän julkisuuttakin ! ;D


Vakiovuoro vs. pikavuoro  1

Eilen tullessani kyläilemästä olisin voinut lähteä jo nopeammalla pikavuorolla pois, mutta olikin melkein kaikin tavoin parempi jäädä vain odottelemaan vakiovuoroa joka voittikin pikavuoron ainakin tällä kerralla lähes 6-0 ! Jäin kiertelemään itselleni melko vierasta kylää kun mihinkään kiirekään mulla ei nyt näin kauniissa kesäsäässä ollut. Kävin useassa kaupassa & tottakai piti käydä tsekkaamassa paikallinen luontaistuotekauppakin. Sieltä löytykin tuote mitä en ollut ennen nähnytkään ja kun oli niin hieno ilmakin, oli viileä juoma paikallaankin ! =) Ostin janojuomaksi lähes kalorittoman fitness drinkin nimeltään "Fat Burner" joka on vitaminoitu vihreän teen makuinen rasvanpolttojuoma jossa on L-karnitiinia. IHan hyvä makukin oli ! =)

Aikani kierreltyä, oli vielä n. tunti aikaa ja menin paikalliseen matkahuoltoon, pyysin lupaa ja iskin tietokoneen johdon seinään ja olin aikani kuluksi sitten vielä Facebookissa vajaan tunnin. Kotona en sitä kuitenkaan niin kovin paljoa aina käytä. Nyt sattui vaan olemaan hyvä hetki katsoa mitä kavereillekin kuului !? Bussin saavuttua oli hauskaa kun se kiersi sitten kaikki pikkukylät sillä tiesin että matkan varrella ohitimme myös oman äitini lapsuuden maisemat :) Muutenkin oli hauska katsella maisemia ja pieniä koululaisia jotka matkan varrella jäivät pois omiin pikku kyliinsä.

Hieno homma oli myös se että vielä Äänekoskellakin bussin reitti oli aivan erilainen kuin pikavuoroilla yleensä sillä täälläkin se kiersi ensin vähän syrjemmältä ennenkuin saapui bussiasemalle. Minä tosin jäin pois vähän aiemmin jo liikuntapuiston viereen sillä en kuitenkaan asu aivan keskustassa missä tietenkin se bussiasemakin on. Ei tarvinut näin sitten kävellä kuin aivan lyhyt matka tavaroiden kanssa & tällä kertaa en niin kaivannutkaan hyötyliikuntaa sillä jalkapohjat olivat melko kipeät sulkapallon pelaamisesta ! =D Niin ja sitten tietysti säästin vielä muutaman euron kun en mennyt sillä pikavuorolla :)


Facebook-juhlaviikko ! =D  1

Niin sain ton 100 kaverin rajan rikki Facebookissa tällä viikolla, JEE ! =D Joo edelleenkään en ole julkkiksia kaveriksi pyytänyt kuten joillakin ystävillänikin on tapana.. tai no on mulla tavallaan 1 julkkis & 1 julkkiksen naisystävä kaverina. Se julkkiskaan ei ole hirveän tunnettu muuten kuin erotiikan piirissä luulisin.. ja olen hänet tavannut ja jotain jutellutkin & kun hän on vielä oikein hyvännäköinenkin niin hänet kyl kaveriksi halusinkin sitten ! =) Ja sitten toi julkkiksen naisystävä on tunnetun bodarin vaimokin peräti vissiin joka on kaverina ihan lisäravinnetilausten takia ! =)

Noh mutta kun en ole vielä kovin kauaa Facebookia käyttänyt, niin saattaahan sitä joskus innostua yrittämään saada julkkiksiakin kaveriksi, eihän sitä koskaan tiedä !? Niin ja on mulla täältä Cityn kautta tutuksi tulleita ystäviäkin sentään nyt nopean muistelun jälkeen vissiin 4 Facebookissa !? :) Joo, tämä on nyt tätä nykypäivää ! Pääosin nuo kaverit ovat Facebookissa pitkän linjan tuttuja, sukulaisia, vanhoja kaverilöytöjä tai nykyään läheisiä kavereita, mutta kyllä nykyisin jos kohtaan kiinnostavia ihmisiä missä milloinkin niin ei tule välttämättä ensimmäisenä enää mieleen heittää tai kysyä puhelinnumeroa tai tarjota käyntikorttia vaan kysyä että onko hän Facebookissa !? =)