Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Urheiluvedonlyönti.

Ajatuksiani urheiluvedonlyönnistä !

Kirjotetaas pitkästä aikaa blogiinkin jotakin ! Anteeksi pötköön kirjoittaminen, mutta ei nyt jaksa enää Facebokiin "runoiltua" tekstiä kappaleisiin jakaa. Aiheena on rakas harrastukseni urheiluvedonlyönti joka on alkanut tuottamaan yhä paremmin, tasaisemmin, varmemmin & ammattimaisemmin ottein että menestyksen hedelmiäkin on päässyt jo yhä useammin poimimaan.

Aika hyvä vetoviikonloppu oli taas. Tietty aina kun voitollisesti pelaa, voi olla jo sinänsä ihan tyytyväinen. Viikko toisensa jälkeen on syytä tulla yhä pro-maisemmaksi pelaajaksi. En pelaa käytännössä enää kuin sinkkukohteita. Joskus jos Veikkauksella on joku oikein hyvä ylikerroin ja sitä ei voi pelata sinkkuna, saatan sen kautta pari tuplavetoa pelata. Mutta muuten kaikki muut räpellykset olen jättänyt pois. Ennen isompien voittojen toivossa kerralla olleet isojen kertoimien järjestelmätkin olen toistaiseksi ainakin jättänyt pois. Ehkä kerran pari vuodessa poikkeustapauksessa noillakin tietty voisi olla yhä paikkansa. Koska jalkapallosarjatietämykseni alkaa olla jo sitä luokkaa että koluamatta on enää Afrikka(sarjat mitä niistä voi vedonlyönnissäkin pelata eli ei kovin monta) sekä tiettyjen Europan sarjojen tyyliin Malta vielä sen suurempi tietämys paitsi että tiedän sieltä jo joukkueitakin, ei tarvi enää turhaan hötkyillä ja pelata pienestä tarjonnasta alikertoimisia kohteita vaan valita kertoimien & kokemuksen & tietämyksen kautta parhaat kohteet päältä laajasta valikoimasta sarjoja missä sillä kierroksella tuntuu olevan pelattavaa. Jääkiekosta tiedän myös jo jonkin verran. Muut lajit ovat vielä enemmän amatööriasteella mutta on niitäkin aina joskus tullut pelattua(tennis, yleisurheilu, koripallo, lentopallo, pesäpallo, mäkihyppy, salibandy jne.). Mutta pääpaino on jalkapallossa ja sen otan ensin aivan kokonaan haltuuni ennenkuin alan kovin ihmeesti syventymään muihin lajeihin. Minua ei nykyisin harmita niinkään rahallisesti kohteet joita vain meinasin pelata mutten silti pelannut vaan siksi että nuokin olisi ollut asiantuntemuksessani noukittavissa mutta kun ei ehtinyt niin paneutua juuri nyt ihan täysillä vedonlyöntiin, empiessään jotain kohdetta tai alkuviikosta meinaamani loppuviikon hyvä pelikohde unohtuu sitten lopulta pelata kokonaan. Nämä ovat näitä vähän vatsasta kouraisevia asioita ja huteja sillä kun panostaa johonkin asiaan kunnolla, haluaa tietty olla menettämättä kovan työn takana olevien helmikohteiden hyötyjä matkan varrella. Eli loppujen lopuksi tässä ei todellakaan ole kyse pelkästään vaan rahasta vaan myös omasta ammattiylpeydestä ja asiantuntemuksesta sekä haastavasta mukavasta harrastuksesta.


Järjestelmä taas komeasti kiinni ! =)

Taas oli huolellisuudesta hyötyä kun lauantai-iltana haravoin kaikki parhaat viikonlopun jäljellä olevat kohteet samaan riviin ! =) Koko vetoviikko oli muutenkin hyvä & kliimaksi tuli tuon järjestelmän myötä sitten.. Tässä nyt sitten tulee pientä jälkianalyysiä näistä kohteista. Sen järjestelmän kohteet olivat Everton-Fulham 1, Auxerre-Sochaux 1, Montpellier-Lens 2 & Malaga-Espanyol 1.

Everton oli voittanut peräti 17 (!) edellistä keskinäistä kohtaamista kotikentällään Fulhamia vastaan liigapeleissä eikä Fulham ollut koskaan pystynyt voittamaan vieraissa Evertonia paitsi Cupissa. Fulham onkin ollut vuodesta toiseen erittäin heikko vierasjoukkue. Kotona se on taas iskukykyinen ja vaarallinen. Pieni pelko oli mahdollisesta tasapelistä kun Fulham oli pelannut niin paljon tasureita tällä kaudella ja hyvässä vireessäkin, mutta tuo Evertonin putkifakta & parantuneet otteet myös laittoivat sijoittamaan yli 2 kertoimella ! Tulos 2-1.

Auxerre, tuo perinteinen ranskalainen pääsarjajoukkue on yllättäen joutunut tällä kaudella putoamiskamppailuun. Se on alisuorittanut siis selvästi. Sen tämän kauden ongelma ovat olleet lukuisat tasapelit.. peräti 14. Voittoja oli ennen tätä peliä vain 5 & tappioita 8. Kotona ei kuitenkaan kuin 2 tappiota joten motivaation ollessa kohdallaan ja saadessaan sopivan heikon vierasjoukkueen Sochauxin vieraakseen, oli yli 2 kerroin taas houkutteleva. Sochauxilla oli jo 9 vierastappiota ja keskinäiset ottelut hyvin Auxerre-myönteisiä, joten pelivalinta oli selviö ! Tulos 2-0.

Sitten viikonlopun helmi jossa tarkkaavaisuudesta palkittiin ! =) Ottelu oli siis Montpellier-Lens ! Montpellier, tuo edellisen kauden sarjanousija pelasi todella hienon kauden viime vuonna. Ja pientä pudotusta olikin tällä kaudella odotettavissa vaikkei se huonosti ole tälläkään kaudella pelannut. Putoaminen ei uhkaa. Lensin tilanne on taas akuutti sillä se on toiseksi viimeisenä sarjassa ja jollei kohta ala tulla lisää pisteitä kohtalaiseen tahtiin, se jää kyllä noista muista loppupään joukkueista !

Katsoin tarkasti Lensin loppuohjelman ja tämä oli juuri se peli jonka se pystyi ja täytyi voittaa jotta sarjapaikasta taisteleminen on vielä mahdollista. Lens oli ennen tätä peliä voittanut vain ja ainoastaan 1 vierasottelun ja se ainoa voitto oli tullut kauden ensimmäisestä vieraspelistä. Mutta tässä pelissä oli kyse keskinäisten otteluiden taiasta jossa Lens on ollut todella selvästi niskan päällä & voittanut usein ennenkin Montpellierin vieraissa. Tämä henkinen puoli ukkojen juostessa kentälle & kovan motivaation myötä oli Lensin vierasvoitto kierroksen helmi peräti n. 5 kertoimella ! Tulos peräti 1-4 ! =)

Sitten järjestelmän ainoaan sunnuntain kohteeseen. Malaga on Espanjassa alisuorittanut rajusti. Sen piti tällä kaudella haastaa jo kärkijoukkueitakin, mutta jokin on mennyt pahasti pieleen. Nyt loppukaudesta joukkue on kuitenkin vahvistunut ja alkanut voittamaankin. Se oli ennen tätä peliä 2 muun joukkueen kanssa tasapisteissä viimeisenä joten se on myös akuutissa pistetarpeessa ja putoamistaistelussa. Nyt oli heikohko vierasjoukkue Espanyol vastassa jonka vauhti on muutenkin kauden edetessä hiipunut hienon alkukauden jälkeen. Pistetarve oli Malagalla suurempi, kotietu & keskinäisissä Malaga on ennenkin pärjännyt hyvin joten yli 2 kerroin maistui taas.. Tulos 2-0.

Selvää pässinlihaa oli siis kun ottelut päättyivät tällä kertaa ottelu ottelulta selvästi minun kannalta myönteisesti. Evertonkin johti jo 2-0 kunnes sai vähän lopusta jännittää.. niin tuon järjestelmän pelasin taas ulkomaille kaikilla herkuilla eli kaikki kohteet sinkkuina, tuplina, triploina sekä neljän kohteen yhdistelmänä keskenään.

Sitten vielä viime keskiviikosta eteenpäin hyviin sinkkuosumiin lähinnä. Keskiviikko : Chelsea-FC Köbenhavn x yli 5 kerroin(Chelsealle olisi riittänyt niukka tappiokin jatkoonpääsyyn joten ajattelin että taktisesti kypsällä Kööpenhaminalla oli oiva sauma pieneen yllätykseen). Torstai : Liverpool-Braga sekä Rangers-PSV molempiin alle 2,5 maalia. Perjantai : Hifk-Jokerit alle 5,5 ja 4,5 maalia, Kalpa 2, Blues moneylines 2, Ajaccio 1, Portimonense 1 yli 3 kertoimella.

Sitten vielä perjantailta Norjan jalkapallokauden avaus Sarpsborg 08-Molde. Sarjanousijalla oli erittäin sytyttävä kauden eka kotiottelu ! Mietitytti vähän kun Molde oli kauden ennakoissa asetettu niin korkealle, heti Rosenborgin jälkeen lähinnä mutten antanut sen hämätä.. kun kauden alussa ei huippujoukkueetkaan voi olla niin valmiita yhdistettynä outoon ja ehkä olosuhteiden myötä huonoon kenttään yllätys on aina mahdollinen. Ja kun vielä muistin että juuri ekoilla kierroksilla on usein tapana tulla muutama mojova yllätys niin täytyi kokeilla ! Kerroin lähes 3.5 ja tulos peräti 3-0 ! =)

Lauantain muita hyviä osumia järjestelmän kohteiden lisäksi seuraavaksi. Preston 1(keskinäisten taika Coventryä vastaan, edellisen ottelun 3-0 vierasvoitto & viimeinen mahdollisuus taistella sarjapaikkansa puolesta olivat pelipäätöksen perusteluina tässä kohteessa), Triestina-Varese x, Wigan 1, Ipswich 1, Houston-Philadelphia 2 yli 4 kerroin, Buffalo-Atlanta over 5,5, Dallas-Philadelphia under 5,5 & Los Angeles-Anaheim under 5,5 maalia.

Tänään on vielä muutama peli jäljellä mutta ne eivät juuri kumpaankaan suuntaan enää lopputulosta muuta, mutta pientä lisävoittoa ne toki voivat vielä tuoda. Tänä päivänä tärkeän Malagan lisäksi on toistaiseksi osunut hyvä tasuri Bologna-Genoa x sekä Caen 1.


Hieno ilta eilen Nordicbetin parissa ! :)

Yleensä maanantai on aika hiljainen päivä eikä pelattavaa hirveästi löydä, mutta eilempä hieman poikkeuksellisesti löysinkin ! Pelasin sinne Nordicbetille talletusbonuksen myötä 2 järjestelmää(Rivi 1 : Deportivo 1 %, Tenerife v, Chelsea 2 % & Novara x2 double chance %. Rivi 2 : Chelsea -1 2 %, Evian 2 %, Deportivo 1x double chance & Portimonense-Nacional under 2,5 goals) eli 7%/8:sta =)

Eikä siinä vielä kaikki sain myös sinkkuina kiinni suuremman panostuksen pelit Deportivo 1 2.13 & Atalanta-Novara x 3.15 ja vähän maltillisemmat haut Evian 2 3.30 & Ac Horsens 1 3.90. Kokonaistulos oli oikein hieno ja olen aika innoissani ! :)


Nordicbetistä !

Nordicbet on varsin reilu ja hyvin urheilua kattava vedonlyöntifirma ! Spesiaalina heillä on etenkin ollut Suomen alasarjat monissa lajeissa kuten futiksessa, jääkiekossa & salibandyssä joita ei juuri muualle pysty pelaamaankaan. Myös naisten urheilua kuten Äänekosken Huiman koripalloa pääsee sinne myös hyvin pelaamaan.

Kun löysin Betsafen Nordicbet vähän unohtui, mutta nyt on nordicbet parantanut taas entisestään profiiliaan. Nyt juuri oli taas kerran 50 % talletusbonus jonka tänään hyödynsin ! Oli tullut sähköpostiin torstaina tuo tarjous koska mulla on siellä pelitili & tämä etuus oli voimassa koko viikonlopun ja vielä tämän päivän ! Oli muuten hyvin mainostettu tätä etua vai mitä ? :D > "Laskepa nopeasti, miten paljon helpompaa on pärjätä vedonlyönnissä kun käytössäsi on NordicBetin lukuisat bonukset. Näitä etuja ei lähikioskin myyjältä koskaan saa. Juuri nyt NordicBet hemmottelee sinua 50% talletusbonuksella".

Vedonlyönnissä on erittäin tärkeää käyttää hyväkseen kaikki tälläiset etuudet kuten myös vedonlyöntikertoimien laskijoiden selvät ja karkeat virheet. Sillä tavalla on mahdollisuus päästä pitkässä juoksussa hyviin tuloksiin ! Nyt tästä Nordicbetin uusimmasta hienosta houkuttimesta vähän loppuun tekstiä >

Livevetoon saatiin nyt myös livekuva!

Olemme juuri lanseeranneet Live Streaming -palvelun! Se on netissä näkyvä urheilukanava joka vie livevetokokemuksesi täysin uusiin sfääreihin! Palvelumme on täysin ilmainen, ja se toimii vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa!

Meillä on tarjolla huippujalkapalloa monesta eri maasta: Löytyy Italian, Belgian, Ranskan, Hollannin, Portugalin, Skotlannin, Tanskan Ruotsin, Puolan, Australian, Japanin, Argentinan, Brasilian, Meksikon ja USA:n pääsarjoja. Lisäksi mukana on Englannista Cup-otteluita ja alemman sarjan otteluita. Eikä tarjonta lopu jalkapalloon, kuva näkyy myös tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, käsipallosta ja snookerista.

Muista että sinun täytyy olla kirjautuneena sivullemme, lisäksi sinulla täytyy olla rahaa pelitililläsi jotta voisit katsoa livekuvaa.


Eilen oli hyvä vetopäivä ! =)

Pelasin ulkomaille 4 kohteen järjestelmän kaikilla herkuilla eli kaikki sinkkuina, tuplina, triploina sekä vielä 4-kohteen yhdistelmänä. Kohteet olivat 3xEspanjan pääliiga+1xEnglannin FA Cup & kaikki oikein ! :) Eli kohteet olivat : Zaragoza 1 2.85, Real Soc-Levante x 3.40, Ath. Madrid x2 double chance 1.45 & Man City 1 1.68. Tällä kertaa oli tuuriakin kun esim. Zaragoza oli jo tappiolla ja Ath.Madrid oli melkein koko pelin tappiolla kunnes tasoitti aika lopussa !

Sitten sain vielä hyvän mielen kun sain kapeasta 4 euron vakiojärjestelmästä melko komeasti 10 oikein :) Todennäköisyys sille on kuitenkin melko pieni että sillä täysosuman nappaisi.. Nyt oli tasurivarmat hyvin haettuja vaikka itse sanonkin, Mboro-Nottingham x & Real Soc-Levante x. Barcelonan pelissä olisin kaivannut pientä rivin lisävaikeutta yllätysristillä, mutta Barca vei joka oli toki itsellä toisena merkkinä siinä. Vakiolla nyt ei niin päässyt rikastumaan, mutta intoa tuo taas antaa yrittää edelleen sen kummemmin rahaa tuhlaamatta kokeilla pienillä järjestelmillä isompaakin kalaa :)


Upea lauantai, sunnuntai palautti maan pinnalle !

Kyse on siis yllättäen(?) :p urheiluvedonlyönnistä ja etenkin pitkävetotyyppisestä pelaamisesta. Launtaina kohteet ja etenkin yllätyshaut osuivat harvinaisenkin hyvin ! Tein ulkomaille lauantaina 2 järjestelmää ison rahan haussa. Rivit olivat : Cittadella-Siena x, Almeria 1, Tottenham 1, Lens 1x double chance sekä At.Madrid x2 double chance. Ja toinen rivi : Almeria 1, Levante x2 double chance, Chelsea-Liverpool alle 2,5 maalia sekä Auxerre 1.

Nyt analyysini noista kohteista ! Cittadella-Siena x : Kyseessä Serie B eli yksi tasapeliherkimmistä sarjoista missään ! Ja niin tyypillistä että sarjaputoaja viime kaudelta Serie A:sta eli kovatasoinen Siena tähän sarjaan pelaa kotona lähes voitosta voittoon ja vieraissa yli 50 prosenttisesti tasan. Tämä buumi on ollut Italiassa jo pitkään vallalla, että tämän kauden tulevat sarjanousijat, ainakin osa pelaa juuri tähän tyyliin. Kotona rohkeammin & vieraissa enemmänkin tappiota vältellen. Tällä tyylillä pisteitä kertyy riittämiin nousua ajatellen jos kotona vaan on kivenkova eikä pistemenetyksiä juurikaan tule. Kaiken lisäksi nämä joukkueet olivat ennen tätä peliä kohdanneet Cittadellan kotikentällä viime vuosina 3 kertaa ja ylläripylläri aina pelit ovat päättyneet tasan ! =D Ja vielä yksi lisä.. kun katsoo Cittadellan aikaisempien vuosien kotisaldoja niin on se vaikea voitettava kotona, mutta pelaa niin pirun paljon tasureita. Tulos 0-0.

Almeria 1 : Kauden alisuorittaja on välillä väläytellyt erittäin hyvääkin peliä, vaikka voittoja oli ennen tätä peliä koko kaudelta ainoastaan 3, mutta tasureita jo 8. Tämä perinteisesti kotivahva ryhmä ei olekaan hävinnyt kotonaan tällä kaudella kuin 3 peliä, mutta 6 on päättynyt kotona ainoastaan tasapeliin. Vastustaja Espanol puolestaan on sarjan ylisuorittaja. Joka on pelannut yllättävänkin hyvin. Almeria on kuitenkin kotonaan kova ja koska tarvitsi pisteitä enemmän koska on putoamisvaarassa, oli odotettavissakin ryhtiliikettä.. hetkessä Almeria johtikin jo 3-0 joka oli taas osoitus potentiaalista, mutta loppuun asti sai jännittää sillä koko kauden Almerian on ollut vaikeaa pitää johtoasemaansa. Tulos 3-2.

Tottenham 1 : Tiesin että Tottenhamilla oli poissaoloja, mutta tiesin myös että korvaajiakin löytyy & Spursit ovat erittäin vahvoja kotonaan ! Kaiken lisäksi oli kalavelkojen maksu Boltonille kun hävisivät heille kauden ensimmäisen kohtaamisen vieraissa. Yllärin hyvä kerroin kuitenkin suosikille vaikka alle 2. Pelattava oli kyllä ! Tällä kertaa tarvittiin vähän tuuriakin, Tottenham johti pitkään 1-0, mutta sitten Bolton tasoitti & voittomaali Spurseille tuli vasta yliajalla ! Tulos 2-1.

Lens 1x double chance : Lens pelasi siis Valenciennesia vastaan & viimeiset 7 kohtaamista viime vuosina Lens oli aina välttynyt Valenciennesille häviämisen ! Näin kävi taaskin ! Lens on varsin kotivahva ryhmä perinteisesti vaikka alkukaudesta yskähteli vähän sielläkin. Mutta on parantanut siitä. Eikä häviä kovin montaa peliä kaudessa yleensä kotonaan.. tasapeliriski tosin oli niin iso että piti pelata ristivarmistuksella Lensiä. Valenciennes on tosi huono vierasjoukkue ja voittaa siellä todella harvoin, mutta osaa pelata tasureita kuten myös Lenskin. Tulos 1-1.

At.Madrid x2 double chance : Hullu haku Barcelonaa vastaan peräti kertoimella 5.29 ! :D Ajattelin että kyllä se Barca jossain vaiheessa pelaa vielä huonostikin & kun pahin vastustaja Real Madridkin hävisi viime kierroksella ottelunsa, niin Barcelonallakin olisi ollut varaa pelata välillä huonommin kun kuitenkin vastassa oli tasokas mutta epätasaisesti pelaava viime kauden Europe liigan voittaja At.Madrid. Tämä joukkue nimenomaan on ennenkin pystynyt laittamaan kapuloita Barcan rattaisiin. Mutta ei tällä kertaa. Barcelona on tällä hetkellä aivan uskomattoman hyvä. Tulos 3-0 & ainoa väärin mennyt veto rivissä :/

Sitten pieni jossittelu : jos oisin vaihtanut tuohon riviin sen toisen Espanjan yllättäjän joka oli toisessa rivissä jossa myös 1 kohde väärin, olisi tullut voittoja tuosta rivistä pelkästään jo useampi satanen.. noh tuli tuosta kuitenkin ihan ok:sti plussaa kun kaikki kertoimet kertoivat toisensa eri systeemeillä. Sitten siihen toiseen riviin >

Almeria 1 : Luotin tähän taas, analyysi aiempana. Levante x2 double chance kertoimella 3.77. Aavistin että nyt se Villarrealin huono kotipeli tulee.. Levante sarjan viimeisiä oli kuitenkin nousukunnossa kuten yleisesti muutkin sarjan heikoimmat. Kova taistelu putoamista vastaan on siis alkanut ! Suora kerroin oli yli 10 jota pienellä kokeilin sinkkunakin, muttei siitä merkittävää voittoa tullut kun panos oli niin pieni. Kuitenkin järjestelmässä tuo vajaan 4 kerroin lisäsi voitto-osuutta ihan mukavasti. Tulos 0-1.

Chelsea-Liverpool alle 2,5 maalia : Olin laittanut merkille, että Liverpoolin valmentajanvaihdos on näkynyt paitsi että Liverpool on alkanut voittamaan otteluita, myös siinä että oma maali oli pysynyt ennen tätä peliä 3 kertaa putkeen jo koskemattomana ! Se tiesi hyvää & kun Chelsea ja Liverpool ovat kohdanneet niin pirun monta kertaa viime vuosina sekä Mestareiden liigassa, Valioliigassa että Cupeissa, he tuntevat toisensa todella hyvin.. ja pelaavat erittäin usein vähämaalisia tuloksia keskenään, etenkin Valioliigan peleissä ! En nyt muista heti ulkoa enkä löytänyt heti muistiinpanoistakaan mutta joku 6-8 viimeistä keskinäistä valioliigaottelua on tainnut päättyä alle 2,5 maaliin ! Tulos 0-1.

Auxerre 1 : 3.60 oli hieno kerroin perinteisesti vahvalle kotijoukkueelle & perinteisesti suuren kotiedun omaavalle Ranskan pääsarjalle ! Vastustaja oli kuitenkin sarjajohtaja Lille, joka on parissa kaudessa noussut aivan Ranskan parhaimmistoon. Tämä peli oli ainoa sunnuntaina pelattava järjestelmäkohteeni, joten odotukset olivat korkealla kun odotin järjestelmän viimeisen kohteen onnistumista ja sen myötä setelipinoa.. Sarjakakkonen PSG hävisi lauantaina oman ottelunsa, joten Lillenkään ei ollut pakko voittaa peliä kun etumatkaakin vähän oli jo ennestäänkin. Keskinäisissä Auxerre on myös ollut vahvoilla joten ehdoton yritys oli kotivoitto hyvälle kertoimella ! Ei tällä kertaa kuitenkaan osunut, Lille teki heti alussa johtomaalin jonka Auxerre tasoitti vasta ihan lopussa & sain muutaman minuutin jännittää vielä tosissaan että jos sittenkin.. tulos 1-1 :/

Sitten sunnuntaina satsasin sekä tähän kohteeseen lisää että hyvävireiseen kotijoukkueeseen Lecceen jolla oli hyvä saldo kotonaan Palermoa vastaan. Ja vielä kun tiesin että Palermon valmentaja oli vähän valittanut joukkueen peliväsymystä, piti Lecceä kokeilla. No Lecce johtikin sekä 1-0 että 2-1, mutta toisen jakson musta hetki ja Palermo latoi n. 10 minuutissa 3 maalia ja voitti 2-4. Myös Monaco-haku meni pieleen sunnuntaina. Sentään Chievon x2 double chance piti Laziota vastaan että miinukset sunnuntailta vähän tasottuivat.

Palataan vielä hetki upeaan lauantaihin jolloin pelasin myös Veikkaukselle hyvällä voittoprosentilla. Vakiossa oli peräti 12 oikein, tosin oli pirun helppo kierros. Vähän nolo oli ainoa väärä merkintä jossa hain liian rohkeasti Watfordin menestystä x2-muodossa kovasta Nottinghamista. Mutta keskinäisissä Watford on ollut ennenkin kilpailukykyinen ja todistanut tällä kaudella myös jo tulivoimansa. Tulos kuitenkin 1-0. Sit Veikkauksen Pitkävetoon ja sinkkukohteisiin joita pelasin >

Wolverhampton 1 8,75 : Manun notkahdusta on jo odotettu.. Arsenalinkin mokattua nolosti 2 pistettä lopussa Newcastlea vastaan aiemmin päivällä, oli Manullakin varaa pistemenetyksiin. Tilastotappio se oli myöskin sekä osoitus siitä että perinteisesti vahva kotijoukkue Wolves pystyy kotonaan toisinaan ihmeisiin(voittanut jo Chelsean kotonaan & Liverpoolin vieraissa) ja kun olivat myös sarjan viimeisiä tasaisessa sarjassa, ovat pisteet erittäin tärkeitä tässä vaiheessa ja taistelutahtoa taatusti löytyy.. ja kun Manu ei ole tällä kaudella kuitenkaan vieraissa vakuuttanut niin.. Tulos 2-1 =)

Jokerit-HIFK Talviklassikko yli 5,5 maalia : Tässä käytin ihan omia aivojani ! Ottelusta tulee mieleen joku näytösottelu kun ulkoilmassakin ja hurjasti tulossa yleisöäkin.. joten tuskimpa pelaajatkaan haluavat kovin tylsää kiekkoa esittää !? Nämä joukkueet ovat yllättävänkin usein nyhjänneet vähämaalisia tuloksia keskenään, mutta nyt en siihen uskonut ja Veikkauksen uskomattoman iso tarjous 2,70 paistoi silmääni ! No huh huh ajattelin ! =D Muualla olivat kertoimet paljon maltillisempia yli 5.5 maaliin, enemmän jotain 2,4-2,5. Liekö Veikkauksella ihan korkein tarjous lähes tuohon & sehän piti ! Tulos 3-4 =)

Yhteenveto : Lauantai upean voitollinen, sunnuntai suuri pettymys. Paljon oli odotettavissa & hienoista osumista huolimatta pieni pettymyksen maku jäi suuhun vaikka koko viikonlopusta tulikin ihan kelvollisesti voitollinen. Mutta osa lauantain voitoista kului sitten sunnuntaina jolloin odoteltiin kieli pitkällä jo varsin maukkaita lunastuksia.. noh ehkä ensi kerralla sitten tulee se täysipotti ! Tästä on hyvä jatkaa..

Ps. Tulipas pitkä teksti, huh huh nyt kyl väsyttää tämän avautumisen johdosta.. vai ei miehet muka osaa näyttää tunteitaan, kattokaas nyt miten pitkästi niitä näytin ehhehe ! ;P