Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vedonlyönti.

Laajalla rintamalla pelissä mukana !

Mennyt viikonloppu oli urheiluvedonlyönnin kannalta harvinaisen rento & tuntui melkein että oli lomalla siitä.. sillä maaottelutauon myötä jalkapallossa ei pelattu lähinnä kuin joitain alasarjoja. Niimpä oli aikaa perehtyä tarkemmin tiettyihin otteluihin ja sen myötä myös itselleni harvinaisempiin pelimuotoihin ! Pelaan säännöllisesti vain Pitkävetoa tai pitkävetotyyppistä pelaamista ulkomaille sekä Vakioveikkausta. Vain muutaman kerran vuodessa pelaan tulosvetoa. Monivetoa en ole taas vuosiin harrastanut lainkaan. Enkä tosissani koskaan.

Tiedän kuitenkin Monivedostakin paljon. Valmiudet senkin harrastamiseen olisivat kyllä hyvät sillä pyörittelenhän noita maalimäärä-numeroita tilastojen muodossa lähes päivittäin. Tiedän myös että monivetoa olisi parempi pelata kimpassa sillä ihan pikkuvedoilla niitä hyvin harvoin saa kyllä kiinni. Kun on useampi pelaaja, saa jo tarpeeksi laajoja pelejä. Yksin pelatessa se usein tulee turhan kalliiksi etenkin jos ei ole jo valmiiksi voittoputkessa.

Pelasin eilen monivetoa kun räätälöin noita pelejä eilen hyvinkin tarkasti. Harmittavasti jäin 6.40 euron systeemillä vaivaisen yhden maalin päähän kun normaalisti hyvin Rayo Vallecanoa vastaan pärjäävä Betis jäi maaleitta. Mulla oli siinä 1 & 2 maalia. Kaikki muut maalimäärät tosin oikein että aika hyvin vai mitä !? No ei se nyt kyllä niin vaikea kierros ollutkaan, mutta 0 maalia jätin vain yhdelle joukkueelle. Se pitikin mutta harmikseni toi Betiskin siihen jäi. No mutta noi 2 muuta monivetokohdetta hyödynsin sitten Tulosvedon puolella kun olin aika vakuuttunut niistä ! =)

Niin sunnuntai oli nyt vetoviikonlopun paras päivä. Lauantaina sain Vakioveikkauksessa 4 euron systeemillä taas kerran sen 10 oikein & hyvän mielen että jäljillä oltiin taas jalkapallon EM-karsintaotteluissa + ystävyysotteluissa. Mutta alasarjat olivat se paras rahantekijä tällä kertaa ja etenkin tuo Italian Serie B sunnuntaina. Pelasin tällä kertaa lähinnä Veikkaukselle sillä siellä oli pari kerrointa hieman koholla. Viikonlopun helmikohde oli putoamista vastaan taisteleva Portosummagan vierasvoitto kertoimella 4.95 ! Kerroinvertailun perusteella Veikkauksen tarjous oli selvä ylikerroin odotusarvolla 104 wau ! Veikkaus joutuikin pudottamaan kerrointa 4.20:neen, mutta onneksi olin jo ajoissa liikenteessä ! =)

Sitten nousukuntoisella Modenalla oli hyvä saldo Pescaraa vastaan & kun silläkin motivaatio oli kunnossa putoamistaistelun takia, oli se myös hyvä pelivalinta. Reggina-Livorno-pelistä hyödyin tosiaan myös tulosvedossa, katsoin pelin Veikkaus TV:stä & kivahan sitä oli katsella kun se päättyi miten pitikin ! :) Oli erittäin tasurinhajuinen matsi. Sillä tuloksella molemmat pysyivät nousutaistelussa vielä mukana. Livorno oli hallitsevampi & oli lähempänä voittoa. Ei ollut kyllä mikään soputasuri sillä loppuun asti joukkueet kyllä taistelivat, etenkin Livorno !

Cittadella 2 4.10 oli myös hieman koholla oleva kerroin joka ei tällä kertaa toteutunut, mutta Italiasta sain kiinni vielä Crotonen. Portugalista Bragan joka pudotti jo Liverpoolinkin Europe Liigassa ! En antanut urheilukanavan vihjeen Bragaa vastaan hämätä vaan pidin oman pääni tuosta ottelusta. Olhanense oli ylisuorittanut kotona tällä kaudella & Braga oli tähän mennessä voittanut Olhanensen joka kerta parin viime vuoden aikana kun Olhanensekin on pääsarjassa pelannut. Englannista hyödyin onnekkaasti Gillinghamista kun se teki aivan lopussa uskomattomasti 2 maalia ja käänsi pelin itselleen. Oli sen aika voittaa kun on vielä nousukarsintataistelussa mukana eikä ollut juuri vieraissa pahemmin hävinnyt mutta mieletön määrä vierastasureita..

Sitten kotivoitot Herefordille, Huddersfieldille & Oxford U:lle tekivät myös hyvää mulle ja kohteet osuivat sunnuntaina hyvällä prosentilla ! =) Vielä tuosta kierroksen helmestä : Piacenza oli kuntopuntarin ykkönen, mutta heikko alkukausi ja 3 viime vuoden kotisaldo eivät minua vakuuttaneet. Kuntopuntarin takia tuo veikkauksen kerroin olikin taatusti koholla.. siksipä sarjapaikasta taisteleva Portosummaga oli hyvä sijoituskohde ! Panostus oli kuitenkin melko maltillista tällä kertaa, mutta hyvä niin sillä ainahan ne eivät osu näin hyvin. Hyvä peliputki sai siis taas jatkoa ! :)

Loppuun vielä tuplat mitkä sain kiinni veikkaukselle Pitkävedossa :
1)Portosummaga 2-Reggina-Livorno x
2)Portosummaga 2-Braga 2 3
3)Portosummaga 2-Modena 1 kiskalle & netin kautta :
4)Modena 1-Gillingham 2
5)Modena 1-Reggina-Livorno x
6)Modena 1-Braga 2
7)Gillingham 2-Hereford 1
8)Gillingham 2-Reggina-Livorno x
9)Hereford 1-Reggina-Livorno x

sekä päälle vielä ulkomaille muutama sinkku !

Blogiaihe 28.3.2011 Part III
Blogiaihe 28.3.2011 Part III
Blogiaihe 28.3.2011 Part II
Blogiaihe 28.3.2011 Part II
Blogiaihe 28.3.2011 Part I
Blogiaihe 28.3.2011 Part I

Idolsista..

Idol 2011
Kuka voittaa?
Voitto
Girs, Stina 3,00
Sandholm, Lotta 3,50
Elkharam, Ali 4,50
Kaikkonen, Ilpo 4,75
Saarinen, Martti 4,75
Syvänne, Hennariikka 6,50
Tässä Unibetin kertoimet ! Mitä sinä pelaisit ?

Aloin katsomaan tämän vuoden Idolsia vasta siinä vaiheessa kun tytöt ja pojat olivat jo erikseen yleisön edessä esiintymässä eli muutaman osan olen vasta nähnyt. Siksi on ehkä hiukan hankala sanoa noiden laulajien kokonaisuutta tai kehittymistä. Ajoittain olen vähän jostain innostunut, mutta kokonaisuutena ehkä hieman vaisu kausi. Tosin minäpä vuonna nyt aivan erikoisia helmiä useampaa olisi löytynytkään.. kun kaikki voittajatkaan eivät loppujen lopuksi ole olleet aivan huippuja aina.

Tuon Martti Saarisen äänestä olen välillä innostunut, mutta ei hänenkään kaikki näkemäni kappaleet ole kyllä onnistuneet. Ilpolla on hyvä ote ja esiintyminen, mutta riittääkö ääni ja laulutaito ? Alilla on kyllä komea ääni. Vähän jäykkyyttä pois niin hän voisi olla aika kova sana..

Naisista ennakkosuosikki Stina on lavalla kuin kotonaan, mutta henkilökohtaisesti en ole niin kauheasti innostunut tuosta ennalta-arvattavasta tyylistä ja biiseistä. Lotta on mennyt jotenkin vähän ohi.. kait se kohtalaisen hyvä on kun noin pieni kerroinkin tai ainakin suosittu !? Hennariikka on aikas symppis, mutta ei taida laulutaidot ainakaan riittää enää tässä porukassa ? Saas nähdä miten sympaattisuus, ulkonäkö tms. riittää sitten äänestäjien mielestä !?

No nythän sitä näkee noista tyypeistä vähän lisää, joten alampas sitten katsotaan tuota Idolsia, moi !


Florida-St.Louis underia !

Viime yönä oli NHL:ssä peli jonka huomasin todella usein päättyvän vähämaalisena. Aivan mututuntumalla sitten pelasin tätä kohdetta, sen tarkemmin miettimättä joukkueiden maalivahteja, puolustajia tai hyökkääjiä. Luotin tilastoihin & kun sopivasti viime peleissä olivat paukuttaneet 3-4 maalia & koko pelin maalit olivat olleet usein yli 5.5 maalia niin ajattelin että tähän väliin he pelaavat sen tutun vähämaalisen keskeisen pelinsä..

Pelasin alle 5,5 maalia. Siihen oli suurin panostus ! Sitten myös alle 4,5 & alle 3,5 maalia sekä harvinaisempaa pelimuotoa mulle eli 1.erän maalit ja siihen vedoksi alle 1,5 maalia. Tulos : Florida-St.Louis 1-2 & 1.erä 1-0 eli kaikki vedot osuivat ! :) Tänään pelasin noissa suurien jalkamallomaiden kohtaamisissa tasureita esimerkiksi. Ja nyt seuraamaan taas Ranska-Brasilia matsia ! =)


Kiitti Aamulehti ! =)

Makean viikonlopun kruunasi sarjanousija Hercules 1 (3,00) kukistamalla eilen ailahtelevan Atletico Madridin Espanjassa peräti lukemin 4-1 ! =D Tällä kertaa kyseessä ei ollut niinkään oma idea vaan Aamulehden peliasiantuntijan sijoituskohde.. onneksi satuin eilen jälkikäteen tsekkaamaan kirjastossa lauantain lehden & huomasin että siellähän on vielä maanantaillekin vihje ja näköjään hyvä sellainen kun ei ollut normaali 1 tähden rivi vaan vieläpä 3 tähden sijoituskohde !

Muutaman vuoden olen seurannut näitä Aamulehden 2 kertaa viikossa ilmestyviä pelivihjeitä & niistä on ollut hyötyäkin. Ei tosin aina. Itse olen huomannut että paras tapa on pelata ensin oman pään mukaan & sitten lisätä sinne jotain muualta kuulemia kokoopanoihin ja muihin tietoihin perustuvia tekijöitä. Etenkin se tieto eri kohteista on tärkeää ei niinkään se suoranainen pelivihje sillä mielestäni on parasta säveltää itse niistä sitten lopulliset peli-ideat ja johtopäätökset.

En nyt muista niin tarkkaan Aamulehden eri vuosien tuloksia, mutta viime vuosi heillä oli ainakin voitollinen ! Ja eritoten nämä harvinaisemmat 3 tähden sijoituskohteet palauttivat hyvin panoksen takaisin. Tämä mielessä tutkailin itse hetken tuota kohdetta ja päädyin myös pelaamaan Herculesta ja se kannatti & upea peliviikonloppu sai upean päätöksensä vielä hiljaisimpana pelipäivänä maanantaina ! :)


Voittojen kotiutuspäivä & NHL:n maalimäärävedot !

Olipas hieno peliviikonloppu ! =) Olen huomannut että Italiassa esimerkiksi sattuu varsin paljon yllätyksiä pian joulutauon jälkeen ! Se olikin ehdottomasti päivän parasta antia. Suorastaan uskomattoman hyvin yllärit ja pari todennäköisempääkin osui nyt. Se on melko harvinaista että samasta sarjasta sattuu näin hyvin osumaan saman v-lopun aikana ! =D Tässäpä näitä : Lecce 2 9.60, Cagliari 2 4.50, Bologna 2 4.00, Cesena-Genoa x 3.10, Fiorentina 1 1.52.. ja vielä kun pari muutakin sarjaa oli suotuisia, oli tulos hieno ! =) Ainoastaan Sporting Gijonin tasoitus yliajalla Racingia vastaan kaiveli hetken ajan sillä se oli toisen tekemäni järjestelmän vika kohde ja muut oli jo oikein.. eli se olisi kertonut vielä voittoja entisestään jos olisi mennyt oikein. Sinkkuina pelasin esimerkiksi nuo kaikki Italian pelit & osa myös järjestelmissä.

Olen tässä muutamien viikkojen aikana perehtynyt NHL:n maalimäärävetoihin. Toistaiseksi tulos on ollut aika plus-miinus-nolla, mutta juuri ennen tätä päivää alkoi sieltäkin napsumaan uskomattoman hyvin.. torstai-yö oli täydellinen, perjantai ja lauantai myös hyviä jolloin ei myöskään huteja tullut juuri laisinkaan. Tosin hyvin huolella valitsin kohteet enkä montaa per päivä pelannutkaan. En vielä osaa sanoa onko nämä kannattavia, mut tämän v-lopun aikana ainakin olivat ja kasvattivat pelikassaa. Lauantaipäivän komein osuma oli puolestaan Ranskan aina niin kovin yllätyksekkäästä Cupista haettu Clermontin vierasvoitto pääsarjalaisesta St Etiennestä kertoimella 7.15 ! =)


Tosi-TV-Finaalit viittä vaille valmiita !

Jännitys tiivistyy & vedonlyöntikertoimet näyttivät tältä juuri ennen H-hetkeä !

Nordicbet
Big Brother Voittaja 2010
Marika 1.75
Niko N 2.75
Nino 4.00
Eetu 6.00

Nordicbet
Tanssii Tähtien Kanssa Voittaja 2010
Antti Tuisku 1.20 (jotain sellasta se oli, katos just jo kertoimet)
Laura Voutilainen 10.00(tämän muistan)
Mieletön ero siis, ei kai Lauralla noin pieni mahdollisuus voittaa ole ? Vai pikkutytöt ja vähän isommatkinko ne äänestävät Antin voittoon ? :p