Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on ystävä.

Itku pitkästä ilosta.

Eilen oli rankka päivä. Oli ennen aikojaan kuolleen Ystäväni hautajaiset. Tiesin ennakkoon että mukavan Tukholman reissun jälkeen(joka olikin piristävä asia tähän paikkaan) tulee olemaan aivan erilaisissa tunnelmissa sitten. Olin kuitenkin kiitollinen ja yllättynyt kutsusta hautajaisiin sillä luulin että se on lähinnä läheisille eikä niinkään kavereille. Epätodellisen tuntuinen mutta arvokkaan oloinen muistotilaisuus se oli. En minäkään pystynyt olemaan itkemättä kun muistelin vainajaa ja katsoin lähimmäisten surua. Oma elämä jatkuu, mutta kyllä nämä tälläiset tapahtumat laittavat miettimään elämän syvimpiä asioita.


Ystävänpäivänä kirjoitin&jaoin tälläisen tekstin.

Jokaiselta Ystävältäsi opit jotain uutta ja ainutlaatuista. Jokainen Ystäväsi on myös ainutlaatuinen. Älä tuomitse ketään tai yritä tehdä hänestä itsesi kaltaista sillä kellään ei ole niin täydellinen elämä ettei jokaisen Ystäväsi ajatuksia kannattaisi kuunnella ja myös oppia niistä. Kunnioita ennemminkin muiden erilaisuutta ja iloitse elämän monimuotoisuudesta. Muista että kaikki ovat keskenään samanarvoisia riippumatta varallisuudesta, kauneudesta tai mistään muustakaan. Hyvää Ystävänpäivää kaikille ! =o) ("Filosofi" Toni H. 14.2.2012)


Reffit !!  3

Eilen tutustuin pitkästä aikaa uuteen naisystävään johon olin tutustunut netin välityksellä joskus viime vuodesta. Ei tosin Cityn kautta. Kuten monesti ennenkin, mulla noi ikähaitarit pomppailevat suuntaan jos toiseen aika yllättävästikin. Niin kuin nytkin, tällä kertaa on kyllä aika "törkeesti" paljon mua nuorempi tyttö kyseessä, mutta sentään jo autolla kulkeva & muutenkin varsin järkevänoloinen. Ihan mukavaltakin hän vaikutti, käytiin kahvilla & juteltiin kaikenlaista tutustumisen merkeissä.

Noh uusia ystäviähän ei ole koskaan liikaa ! :) Vaikea mennä sanomaan, mitä hän minusta ajatteli, mutta selväksi tuli että jatkossakin vielä nähdään kun välimatkaakaan ei juuri ole. Katsellaan rauhassa kehittyykö ystävyys vai jääkö tapaamiset itsestään pois !? Vai syntyykö yllättäen jotain pientä romanssin poikastakin !? :p Noh se jää kyllä nähtäväksi, mutta aina on mukava kohdata uusi ihminen joka voi avata uusia polkuja tavalla jos toisella itsellekin ! =)