Tekopyhyyden mekka HKI.

  • Herrasmees

Båten Anna on maailman paras raita. Sitä pitää soittaa täysillä avoautossa, jotta kyseinen kappale ajaa asiansa. "Milloin Båten Anna ajaa asiansa?" No vittu avoautossa! "Niin, mutta millä tavalla?" No sillä tavalla, että sulla on Sebagon purkkarit jalassa, slim fit Henry Lloydin shortsit päällä, smuutti pronssi kanankoivissa, Helly Hansenin korkeakauluksinen rotsi niskassa ja tummansinisen Ralph Lauren lippiksen alta tulee snadisti geelillä kovettunutta lätkätukkaa. "Mikä siinä ajaa asiansa?" Se pillun määrä, mikä kulkee käsi kädessä granilaisen prototypian kanssa.

Golf, purjehdus, faijan autot ja rapujuhlat toimarien kakaroiden kanssa. Vähän keulaa klyyvariin, täysin ulkoa opeteltua viinituntemusta, koulun nörttien dissaamista ja "ihan skitsoa kupitusta". Sitä mun elämä on. Mainitsinko pillun? Vähän sellasta Snabba cash henkistä elämää tiiätsä?

Mä en ikinä enää vois muuttaa pois skurukiskojen ulkopuolelle. Miten mä oon voinu pentuna asua jossain vitun granissa? Siellä ei ole muuta, kuin massin saastuttamia alkkisperheiden vahinkolapsia, jotka ei hiffaa elämästä mitään. Eihän se toki niiden kersojen vika ole, mutta mä olen ikuisesti kiitollinen, että mikään noista elämään heijastuvista elementeistä ei ole näytellyt koskaan minkäänlaista roolia mun elämässä.

Kallio, Rööperi, Vallila ja Tölikkä on must vitun jees. Tavallisia maanläheisiä ihmisiä, jotka rakastaa kahvilakulttuuria, musiikkia, taidetta, muita ihmisiä yleisesti ottaen (paitsi valkoisia heteromiehiä ja böndejä). Oikeesti mä en perusta taiteesta yhtään, eikä mua edes kiinnosta.

Musta on parasta käydä viikonloppuisin erilaisissa Vintage kaupoissa (ostan halpaa ja rumaa paskaa), levykaupoissa (kuuntelen suomiräppiä), hakemassa frendien kanssa vähän luomuruokaa (hyi vittu) ja sit kämpille kokkailemaan yhdessä. Kokkailussa parasta ei ole todellakaan se ruoka, vaan se porukassa syntyvä yhtenäinen maailman dissaaminen. Miks ei jengi voi vaan hyväksyä kaikkea ja kaikkia? Mun kaveriporukassa on yks ruma ja läski "feministi" iisalmesta (älä kerro sille), yks vähän raskas ketamiinikoukussa oleva homo joroisista (älä kerro sille) ja sit yks espoolainen äijä, jolla on liian iso kahviläikkäinen villapaita. Tää espoolainen oli vuoden goalla, ikään kuin etsimässä itseään ennen hakemista sibelius akatemiaan. Ei se koskaan siis päässy Sibeliukseen, koska ei se osaa soittaa mitään (älä kerro sille). Mainitsinko, että kukaan meistä ei omista televisiota? Valtamedia ja mediaporno itsessään pilaa koko planeetan. Se on eri asia katella macbook prolla netflixiä.

Kirjoitettaessa soi Anna Puu

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus